Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je naar de open dag van Huid & Laser wil

Aangeboden door Huid & Laser Utrecht 25 september 2019

Het staat bij veel mensen bovenaan het verlanglijstje: een stralende huid zonder pigmentvlekken, acne of een fijnere huidstructuur en vermindering van fijne lijntjes. Niet iedereen is gezegend met zo’n gave huid. Zorgen dat je huid er verzorgd uitziet kan met de juiste behandelingen en producten. Ben jij benieuwd naar de conditie van je huid en wil je meer weten over huidverzorgingsproducten, laser-behandelingen of peelings? Kom dan op woensdag 9 oktober 2019 tussen 15.00 en 19.00 uur naar de open dag van de Huid & Laser Utrecht en zorg voor een stralende huid! 

Huidanalyse en advies

Als je zelf niet weet hoe je jouw huid het beste kunt behandelen, kun je je op de open dag van Huid & Laser Utrecht laten adviseren door experts. De huidtherapeuten die aanwezig zijn kunnen al jouw huidgerelateerde vragen beantwoorden en geven informatie over verschillende (laser)behandelingen. Ook kun je door middel van de Observ een huidanalyse laten maken. Met de Observ is het mogelijk om de diepere huidlagen te bekijken. Zo kan jouw huidconditie worden bepaald en worden eventuele huidproblemen vastgesteld. Handig, want zo weten de huidtherapeuten al snel welke huid- en laserbehandeling jou kan helpen aan een mooie en gezonde huid! 

Tekst loopt door onder de foto

Huid & Laser Utrecht
Het team van Huid & Laser Utrecht. Foto: Annemiek van Velsen, Brickhouse Photography

Peelingprofessional en massagetherapeut

De huidtherapeut en peeling professional van Dermaceutic is tijdens de open dag van Huid & Laser Utrecht aanwezig om al je vragen over medische peelings te beantwoorden. Ook zal massagetherapeut Mechteld Boehmer, die het team van Huid & Laser Utrecht komt versterken, aanwezig zijn op de open dag om vragen te beantwoorden over de werking van massagetherapie bij stress gerelateerde klachten.

Tekst loopt door onder de foto’s

Foto: Annemiek van Velsen, Brickhouse Photography
Foto: Annemiek van Velsen, Brickhouse Photography

Gratis goodies en korting op behandelingen

Tijdens de open dag krijg je niet alleen gratis advies. Je krijgt ook 50% korting op de allereerste laserbehandeling. En je gaat met een mooie goodiebag naar huis. Wat daarin zit, vertellen we niet. Maar dat je huid ervan gaat stralen, is een ding dat zeker is! 

De open dag van Huid & Laser Utrecht is op woensdag 9 oktober 2019 van 15.00 tot 19.00 uur. Tijdens de open dag krijg je niet alleen gratis advies, maar ga je ook met een gratis goodiebag naar huis. Ook profiteer je van een welkomstactie: 50% korting op je eerste laserbehandeling. En je ontvangt tijdens de open dag 15% korting op alle producten in Huid & Laser Utrecht. Deze bijdrage wordt je aangeboden door Huid & Laser Utrecht. Meer over Huid & Laser Utrecht ontdekken?

Huid & Laser Utrecht

beauty en wellness

Vandaag gesloten

Herculesplein 271, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.