Skip je winterdip met deze drie handige tips

Aangeboden door StabilityForYou 11 december 2018

De dagen zijn weer lang en donker genoeg om ongegeneerd uren op de bank te hangen in de avond. De moeheid slaat toe en je kunt misschien ook alweer een vinkje zetten achter zaken als een loopneus en de griep. Maar gelukkig is er Marleen. Ze is eigenaar van body & mind studio StabilityForYou en heeft een aantal handige tips die je helpen om heelhuids de winter door te komen.  

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Van sporten blijf je warm

StabilityForYou Utrecht

“Als je de koude dagen door wilt komen met een warm gevoel in je lichaam, dan kan het helpen om extra te bewegen. Extra beweging zorgt er namelijk voor dat je ook na het sporten op temperatuur blijft. En dat is tijdens de koude winterdagen wel zo fijn!” 

Strooi met kaneel en cacao

“Gezond eten is altijd goed, maar in de winter is het slim om extra aandacht aan je voeding te besteden. Dan kun je natuurlijk gaan voor een lekkere chocolademelk met slagroom, maar een gezonde wintersnack maakt je misschien wel net zo warm van binnen! Cacaopoeder en kaneel zijn twee toveringrediënten die je lijf opwarmen en het past bij veel tussendoortjes. In de ochtend kun je het door je havermoutpap roeren en in de middag kun je het over een appel doen. Superlekker!”

Een massage als medicijn

StabilityForYou Utrecht

“In de winter kan het naast lekker ook verstandig zijn om je te laten masseren. Door de koude temperaturen kun je nogal gespannen in je vel zitten. Met een goede massage breng je diepe ontspanning in al je spieren en dat zorgt onder andere voor een betere doorbloeding. Daardoor voelt je lijf prettig aan, ook als je daarna weer door de kou terug naar huis moet!”

Marleen helpt

Het is nogal wat, die winter. En daarom maakt Marleen graag tijd voor je vrij om er fluitend doorheen te komen. Dat doet ze door sportlessen aan te bieden als yoga en H.I.I.T. (High Intensity Interval Training), waarin je lekker kunt zweten of heerlijk kunt ontspannen. Maar ook door heerlijke massages te geven. Allemaal op de nieuwe locatie van StabilityForYou in Lombok. Je zult je hier al snel thuis voelen. Dat komt door de kleinschaligheid van de body & mind studio, maar ook door de pasteltinten op de muur, de mooie houten vloeren, de prettige kleedruimte en door Marleen zelf. Ze is ontzettend gepassioneerd over haar werk. Daarover lees je meer in dit artikel:

Marleen startte haar eigen body & mind studio: ‘Als kind masseerde ik er al op los’

Ooit was ze twintig kilo te zwaar, rookte ze als een ketter en verzorgde ze iedereen behalve zichzel...

Wil je weten wat anderen vinden van StabilityForYou? Lees dan dit artikel:

StabilityForYou Utrecht

Deze body & mind studio wordt beoordeeld met een 9,7 en dit is waarom

Bij StabilityForYou aan de Kanaalstraat kunnen ze er wat van! Tik de naam van de body & mind studio ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door StabilityForYou. Meer over StabilityForYou ontdekken?

StabilityForYou sport en bewegen

Nu gesloten09:00 - 22:00

Kanaalstraat 114-116, Utrecht

Bekijk meer:sport en bewegen
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.