Marleen van StabilityForYou geeft personal training: ‘het is een cadeau aan jezelf’

Aangeboden door StabilityForYou 27 februari 2018

Het voorjaar hangt in de lucht en dat betekent dat de kans om lekker buiten te sporten ook weer toeneemt. Die kans is voor de één de hemel op aarde en voor de ander de hel. Voor iedereen die graag een frisse opstap wil maken richting de zonnige kant van de kalender, is er Marleen Broekhuizen. Marleen geeft personal training met de zachte hand, om de balans in het leven terug te geven aan iedereen die daarvoor openstaat en daar van binnenuit vorm aan wil geven.

Een investering in jezelf

“We vinden het steeds gewoner om in onszelf te investeren”, zegt Marleen Broekhuizen van StabilityForYou. Zes jaar geleden startte ze haar eigen onderneming en sinds die tijd heeft ze de stijgende lijn in de zorg voor onszelf zien groeien. “Personal Training is daarbij steeds populairder geworden”, zegt Marleen. “Het mooie aan zo’n een-op-een traject is dat je de houding van mensen letterlijk ziet veranderen. Ik zie klanten na afloop weer met rechte rug en een opgeheven hoofd door het leven gaan. Die verandering vind ik nog steeds fascinerend om te zien!”

Ik zie klanten na afloop weer met rechte rug en een opgeheven hoofd door het leven gaan.

Personal Training

Wat personal training inhoudt is per persoon afhankelijk. Het heet natuurlijk niet voor niets personal training.  Voor iedere persoon maakt Marleen dan ook een personal plan. Via dat plan ga je werken aan jouw persoonlijke doel. Dat kan uiteenlopen van fit worden na je zwangerschap tot het maken van een opstart naar een gezonde leefstijl. “Maar wat het doel ook is, het is belangrijk dat er een persoonlijke klik is met mij”, vertelt Marleen. “Een goede klik is het allerbelangrijkste om het beste resultaat uit de coaching en training te kunnen verkrijgen. Ik bied daarom een gratis intake aan. Op die manier kan ik samen met de klant kijken of het past.”

Met Marleen

“Ik heb een achtergrond als fysiotherapeut. Dat zorgt ervoor dat ik het lichaam technisch gezien goed begrijp. Ik heb daarnaast aanvullende cursussen gevolgd waarin ik heb geleerd hoe je energieke, krachtige en bewuste trainingsprogramma’s ontwikkeld. Intuïtief werken staat daarbij centraal. Voor klanten werkt dat een aangename ervaring in de hand, want persoonlijke grenzen worden met mijn werkwijze niet overschreden. Ik geloof dat je alleen op die manier balans bereikt en behoud in je leven. En dat is waar ik samen met mijn klanten voor wil gaan!”

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Marleen. Voor meer informatie over het traject kun je terecht op de website van StabilityForYou.

Foto: StabilityForYou
Foto: StabilityForYou
Foto: StabilityForYou


Deze bijdrage wordt je aangeboden door StabilityForYou. Meer over StabilityForYou ontdekken?

StabilityForYou

sport en bewegen

Nu gesloten10:00 - 22:00

Kanaalstraat 114-116, Utrecht

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.