Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Last van hoofdpijn of tandenknarsen? Zo kom je er vanaf

Aangeboden door Botox Injectables Utrecht 24 juni 2019

Als je vaak last hebt van hoofdpijn of tandenknarsen, heb je waarschijnlijk al veel dingen geprobeerd om er vanaf te komen. Willen pijnstillers en bitjes niet helpen? Dan kan botox uitkomst bieden. ‘Huh, botox? Dat is toch bedoeld om rimpels te laten verdwijnen?’ Jazeker, maar daarnaast kan het middel nog veel meer voor je doen! 

Goed tegen spanningshoofdpijn en migraine

Marlene Engelen is huisarts, cosmetisch arts en eigenaar van Botox Injectables Utrecht. In haar kliniek kun je terecht voor botox- en fillerbehandelingen, bijvoorbeeld wanneer je kampt met hoofdpijnklachten. “Hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door spierspanning in het gezicht. Zelfs migraine heeft daarmee te maken. Met botox ga je het samentrekken van de spieren tegen, waardoor hoofdpijn vermindert”, legt Marlene uit. Aha!

Een halfjaar geen hoofdpijn

“Wanneer je botox injecteert, legt dit de spieren lam. Het effect is het meest merkbaar in de eerste drie tot zes maanden na de behandeling. Na die periode is de botox uitgewerkt, wat betekent dat je spieren weer gaan samentrekken. Soms is de hoofdpijn wel minder erg, omdat je spieren de eerdere beweging zijn verleerd”, vertelt Marlene. Fijn, want zo heb je ook op de lange termijn profijt van de behandeling!

Plastic fantastic? 

Bij een behandeling om hoofdpijn te bestrijden, krijg je vijf tot tien prikjes in de frons- of voorhoofdzone. “Een bijkomend voordeel is dat de botox ook rimpels gladstrijkt in deze zones”, aldus Marlene. Fijn als je graag een strakkere huid wilt, maar wat nu als je dat niet ziet zitten? Marlene: “Veel mensen denken dat ze er met een paar prikjes ‘plastic’ uit gaan zien, maar dat is helemaal niet zo. De injecties worden op zo’n manier gezet, dat het geen enorm effect heeft. Zelf zie je het wel, maar mensen in je omgeving merken het vaak niet.”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Marlene Engelen, door indebuurt Utrecht

Tandenknarrrsers opgelet!

Ook tandenknarsen kan je verhelpen met een paar spuitjes botox. “Door botox in de kaakspieren te spuiten, verslappen die een beetje. Dat gaat het tandenknarsen tegen”, zegt Marlene. Tandenknarsen veroorzaakt in veel gevallen ook nekklachten en hoofdpijn. Met zes tot acht prikjes reken je af met knarsen én de nare bijwerkingen.

Boek een gratis consult

Wil je meer weten over botoxbehandelingen tegen hoofdpijn of tandenknarsen? Of heb je andere wensen waarmee Botox Injectables Utrecht jou kan helpen? Boek dan een consult met Marlene via de oranje button hieronder. Het consult is gratis en vrijblijvend. “Als je toch afziet van de behandeling of erover wilt nadenken, is dat geen probleem. Wil je je wel laten behandelen, dan kan dat aansluitend aan het consult.”

Lees meer over Botox Injectables Utrecht: 

Kijkje achter de schermen: dit is de nieuwe locatie van botoxkliniek Botox Injectables

Wanneer je denkt aan een botoxkliniek, zie je misschien niet meteen een warme en persoonlijke omgevi...

Huisarts Marlene startte haar eigen botoxkliniek in hartje Utrecht

Bye-bye klotsende oksels: dit kun je doen als je teveel zweetMeer over Botox Injectables Utrecht ontdekken?

Botox Injectables Utrecht

beauty en wellness

Op aanvraag

Kromme Nieuwegracht 9, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.