Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bye bye scheermes: laserontharen kan ook ’s zomers bij deze kliniek

Aangeboden door Huid & Laser Utrecht 31 mei 2019

In de zomer draag je waarschijnlijk niets liever dan jurkjes, shorts en rokjes die veel huid bloot laten. Als je zo’n zomerse outfit draagt, is het wel zo fijn als je benen glad zijn. Vrouwen die geen zin hebben in scheren, kiezen vaak voor laserontharen. Helaas is dat ’s zomers geen optie omdat je huid dan gebruind is, toch? Fout! Bij Huid & Laser Utrecht wordt gewerkt met een nieuw type laser waardoor jij je ook in de zomer kunt laten ontharen.

Nieuwe laser

“Vroeger was laserontharen niet mogelijk in de zomer, omdat een gebruinde huid dan verbrandt. Dat probleem is nu verholpen, dankzij een nieuw type laser dat twee verschillende stralen combineert in één puls”, vertelt huidtherapeut Marieke ons. Daardoor kun je bij Huid & Laser Utrecht wél de hele zomer terecht voor een laserbehandeling. Bovendien kunnen de specialisten van de kliniek je helpen om overbeharing over het hele lichaam tegen te gaan; van je bikinilijn tot je armen, en van je oksels tot je gezicht. Nog een pluspunt is dat Huid & Laser Utrecht werkt met hele sterke luchtkoeling, waardoor de behandeling een stuk aangenamer voelt!

Tekst gaat verder onder de foto

Huid & Laser
Foto: Huid & Laser

Eerst een vrijblijvend consult

Omdat iedere huid anders is, is de eerste stap in het proces altijd een gratis en vrijblijvend consult. De huidtherapeuten van Huid & Laser analyseren je huid en luisteren naar je wensen. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Als je besluit dat laserontharing iets voor jou is, kun je daarna direct je eerste behandeling inplannen.

Glad de zomer in

Ook zin om je scheermes gedag te zeggen? Maak dan meteen een afspraak bij Huid & Laser Utrecht via de oranje button hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Huid & Laser Utrecht. Meer over Huid & Laser Utrecht ontdekken?

Huid & Laser Utrecht

beauty en wellness

Gesloten09:00 - 20:00

Herculesplein 271, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.