Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huisarts Marlene startte haar eigen botoxkliniek in hartje Utrecht

Aangeboden door Botox Injectables Utrecht 16 februari 2018

Huisarts en botoxbehandelaar zijn, het klinkt op het eerste gehoor als een bijzondere combinatie. Maar zo raar is het niet, want alleen huisartsen en tandartsen blijken over genoeg papieren te beschikken om in korte tijd botoxbehandelaar te worden genoemd. Gelukkig maar, want botox en fillers doen wel degelijk iets met je gezicht. Of valt het eigenlijk wel mee?!

Even wat vooroordelen gladstrijken

Voor iedereen die bang is om te luisteren naar verhalen over botox en fillers, of die van nature een aversie kennen tegen dit onnatuurlijke fenomeen: rustig maar, het is gewoon een prikje in je gezicht waar je – als je er écht niet blij mee bent – snel weer vanaf kunt komen. Bijvoorbeeld door op een trilapparaat te gaan staan in de sportschool, of door geduld te hebben. De behandelingen werken binnen een aantal maanden namelijk vanzelf weer uit. Geen man over boord dus. Klaar om verder te lezen?!

Foto: Botox Injectables Utrecht

Fris, fruitig & vrolijk

Marlene Engelen is met haar botox kliniek gevestigd in een prachtig pand aan de Nieuwegracht in het centrum van Utrecht. Het is er behaaglijk en warm als we binnenstappen in de kleurig aangeklede behandelkamer. Marlene vertelt over haar tien jaar ervaring als huisarts, en hoe ze daar door collega’s werd geïnspireerd tot het ontdekken van de wereld van botox en fillers. “De wens iets compleet anders te doen naast mijn werk als huisarts bestond al langer”, vertelt Marlene. “Toen ik door de berg aan vooroordelen heen prikte die ikzelf had, kwam ik erachter dat de kleine botox- en filleringrepen mij wel interesseerden.”

Het kan snel gaan

“In november schreef ik me in voor de opleiding, en in december vond ik dit pand in Utrecht. Voor mij was dat de beste locatie die ik me kon wensen! In Utrecht is de botox- en fillermarkt nog relatief klein, en daarnaast kan ik hier werken vanuit een prachtige locatie in het centrum. Dat is in Amsterdam wel even anders.” Marlene vertelt dat ze zelf in Amsterdam woont, waar ze eventueel over een tijdje ook behandelingen wil gaan aanbieden. “Het gaat mij erom dat ik kan doen waar ik blij van word, de locatie is wat dat betreft minder belangrijk.”

Foto: Botox Injectables Utrecht

Blije gezichten

Als we haar vragen of haar klanten blij zijn met het resultaat, hoeven we niet lang op het antwoord te wachten. Marlene begint direct te stralen. “Bij fillers kun je direct het resultaat zien in de vorm van trotse klanten, want juist die kleine ingrepen die ik doe in mijn praktijk vormen voor klanten vaak een wereld van verschil. Bij botoxbehandelingen duurt het een paar dagen voordat je resultaat ziet, maar ook dan ontvang ik vaak wel even een foto met daarop een blij gezicht.”

Op de vraag of ze ook jonge klanten zou behandelen, fronst ze even met haar voorhoofd. “Ik doe kleine ingrepen, dus wat dat betreft kan het niet zoveel kwaad. Ik zou die jongeren echter toch graag aanraden om hun geld in iets anders te investeren. De behandelingen zijn relatief kostbaar, en als je botox of fillers preventief inzet, zal je het toch eens in de zoveel tijd moeten bijwerken. Dat is alles bij elkaar een flinke investering.”

Nieuwsgierig geworden?

Meer informatie over de behandelingen en prijzen vind je hier. Afspraken zijn op aanvraag en alleen te maken via de website van Botox Injectables Utrecht. Speciaal voor indebuurt-lezers heeft Botox Injectables Utrecht een mooie aanbieding: Meer over Botox Injectables Utrecht ontdekken?

Botox Injectables Utrecht

beauty en wellness

Op aanvraag

Kromme Nieuwegracht 9, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.