Hier kan het echt: afvallen zónder te sporten (en je hoeft alleen maar te liggen)

Aangeboden door Body-line.nu 4 maart 2019

Je bent dagelijks in de sportschool te vinden en hebt ieder mogelijk dieet al geprobeerd, maar toch wil het afvallen niet lukken. Of misschien kun je door een blessure of aandoening wel helemaal niet sporten, terwijl je wel graag gewicht wil verliezen. Gelukkig bestaat er ook een andere manier om af te vallen waarvoor je jouw sportschoenen niet eens nodig hebt. Sterker nog, het enige wat jij hoeft te doen, is liggen. Hoe dat mogelijk is, vraag jij je af? Logisch, dat deden wij ook. We gingen langs bij Monique de Jong van afslankstudio Body-line.nu om meer te weten te komen.

Liggend slank worden: het kán

Afvallen met behulp van een apparaat: dat is waar de methode van Body-line.nu in het kort op neerkomt. Tijdens de behandeling worden speciale pads op je lichaam geplaatst die, door middel van onhoorbare ultrasound golven, trillingen afgeven. De trillingen zorgen ervoor dat het vet uit je vetcellen wordt gehaald, waardoor je plaatselijk afvalt. Tegelijkertijd zorgen de pads ervoor dat je ook spieren opbouwt; twee vliegen in één klap dus! En – dat is het allermooiste – terwijl de pads hun werk doen, hoef jij alleen maar te blijven liggen. Oh yeah, afvallen hóeft dus niet altijd een struggle te zijn!

Tekst gaat verder onder de foto

Body-line

Geen vrijbrief om non-stop te feesten

Voordat Monique Body-line.nu oprichtte, had ze drie jaar lang haar eigen franchise-afslankstudio. Als er iemand is met verstand van afvallen, dan is zij het wel. Inmiddels heeft ze al honderden klanten van hun overtollige kilo’s geholpen. Van mannen tot vrouwen, van jong tot oud; de methode werkt voor iedereen. Wel benadrukt de afslank-expert tegenover klanten die een behandeling boeken dat ze het moeten zien als een hulpmiddel; niet als een wondermiddel. “Het is niet zo dat je op de bank gaat liggen, de hele week kunt feesten en alles eet wat je wil en dan ineens drie maten kleiner bent,” vertelt Monique. “Je moet ook een beetje op je voeding letten en bewegen als dat kan.” Daarnaast moet je beseffen dat ieder lichaam anders is, en dat betekent ook dat niet iedere behandeling gelijk is. Waar de één aan tien behandelingen genoeg heeft, zal een ander toch wat vaker terug moeten keren voor het gewenste resultaat. “Ik geef iedereen daarin altijd eerlijk advies, en tijdens de proefbehandeling vraag ik goed door wat iemand voor verwachtingen heeft,” aldus Monique.

Tekst gaat verder onder de foto

Body-line

Eerst zien, dan geloven

Wil je gewicht verliezen maar twijfel je of een behandeling bij Body-line.nu wel iets voor jou is? De enige manier om daarachter te komen, is door het zelf te ervaren. Tijdelijk profiteer je ook nog eens van een mooie openingsactie. Voor een proefbehandeling van 40 tot 45 minuten betaal je normaal gesproken €69,- en nu is dat slechts €29,-! Na je proefbehandeling zie je al direct resultaat; gemiddeld kun je rekenen op zo’n vijf tot 15 centimeter afname in omvang! Bovendien zit je nergens aan vast: of je nog meer behandelingen wil boeken, is helemaal aan jou. Wil je erachter komen waarom Monique’s klanten zo enthousiast zijn over Body-line.nu, dan is dit het moment om jouw eerste behandeling te boeken via de Facebookpagina van Body-line.nu of door Monique een mailtje te sturen. De openingsaanbieding vind je aanbieding hieronder:

Topper

Paasactie: proefbehandeling bij Body-line.nu voor maar €39,-

Body-line.nu
- Geldig t/m 08 mei 2019


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Body-line.nu. Meer over Body-line.nu ontdekken?

Body-line.nu

beauty en wellness

Nu open14:00 - 21:00

Industrieweg 66, Maarssen

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.