Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Echt waar: hier in Utrecht krijg je een gratis knip- of scheerbeurt (en €10 als bedankje)

Aangeboden door Hair Kappersopleiding 22 augustus 2020

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo. Er is een plek in Utrecht waar je als man een gratis barber-behandeling kunt krijgen én na afloop zelfs geld toe krijgt als bedankje voor je tijd en moeite. Waar dat is? Bij Hair Kappersopleiding aan de 2e Daalsedijk. Lees snel verder om te ontdekken hoe het werkt!

“De Hair Kappersopleiding leidt toekomstige kappers en barbiers op. Tijdens de opleiding scherpen studenten hun skills verder aan door echte mensen te knippen, wat betekent dat de opleiding regelmatig modellen nodig heeft”, zo vertelt Maartje Folkerts van Hair Kappersopleiding.

Van knipbeurt tot verzorging van je baard

Alle barbers in de dop die aan de Hair Kappersopleiding studeren beheersen het kappersvak en worden opgeleid door ervaren barber-docenten. Maartje: “Voordat ze echte modellen gaan knippen, hebben ze eerst al uitvoerig gewerkt met oefenhoofden. Je mag hetzelfde resultaat verwachten als in een echte barbershop of kapsalon, maar het duurt iets langer; daarom ontvang je een vergoeding.”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Het hele jaar door modellen nodig

“Iedere week zijn er zo’n 150 tot 200 mannelijke modellen nodig. Grote kans dus dat je snel terecht kunt wanneer je je aanmeldt als model”, zegt Maartje. “Een afspraak inplannen kan op doordeweekse dagen op vaste tijdstippen: 10:30, 13:00, 15:30 en 18:30 uur.”

Hoe vaker je komt, hoe meer geld je krijgt

Bij veel kappersopleidingen moeten studenten zelf modellen regelen, maar dat blijkt in de praktijk vaak lastig. Om studenten te ontzien zorgt Hair Kappersopleiding zelf voor modellen. Om modellen te werven én te bedanken, bedacht de opleiding een beloningssysteem. Als je langskomt ontvang je na afloop van de barber-behandeling €10,- cash in je hand. Kom je vaker terug, dan kan dit bedrag zelfs nog verder oplopen.

Meld je aan als model!

Enthousiast geworden? Mooi zo! Klik op de oranje button hieronder of op deze link om je direct aan te melden als mannelijk model voor een barber-behandeling. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken via 030 744 02 40 (op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur).
Enthousiast geworden?Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hair Kappersopleiding. Meer over Hair Kappersopleiding ontdekken?

Hair Kappersopleiding

beauty en wellness

Gesloten08:30 - 21:30

2e Daalsedijk 8V, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.