Hier boek je een schoonheidsbehandeling voor een fijne prijs (inclusief een glaasje prosecco)

Aangeboden door Spa Cube 3 december 2018

Als de feestdagen naderen en je veel mensen ziet die je anders nooit ziet, is het wel zo handig als je goed voor de dag komt. De medewerkers van Spa Cube helpen je graag om dat voor elkaar te krijgen. Kom je op zondag 16 december 2018 naar de schoonheidssalon aan de Oudegracht, dan word je compleet in de watten gelegd voor een mooie prijs.

Het Christmas Event van Spa Cube

Bij SpaCube willen ze dat je er stralend uitziet tijdens de feestdagen. En dat wil je zelf natuurlijk ook! Heb je zin in mooie nagels? Kan je droge huid wel wat verzorging gebruiken? Of wil je mooi gevormde wenkbrauwen? Boek dan één van deze drie schoonheidsbehandelingen:

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Express gelmanicure voor € 27,50

Spa Cube Utrecht

Boek je een express gelmanicure, dan weet je zeker dat je nagels er met de feestdagen goed uitzien. Bij Spa Cube kun je kiezen uit ontzettend veel kleuren: van feestelijk goud tot pastel blauw. Zo kun je jouw ideale kleur op je nagels laten aanbrengen en shinen tijdens de feestdagen.

Wenkbrauw shape & tinting voor € 25,-

Je ziet er natuurlijk altijd goed uit, maar met goed gevormde wenkbrauwen word je nóg mooier. Met een Wenkbrauw shape & tinting-behandeling bij Spa Cube kom je weer goed uit de verf. Je wenkbrauwen worden er namelijk geëpileerd én gekleurd.

Holiday glow: 10 minuten gezichtsbehandeling voor € 10,-

Tijdens het Christmas Event geniet je bij Spa Cube van een tien minuten durende gezichtsbehandeling voor maar € 10,-. Het is een kleine investering voor een langdurig resultaat: de effecten van de behandeling blijven twee weken goed zichtbaar. En het is zelfs mogelijk om dat effect nóg langer te behouden. Koop je een product van Dermalogica, dan krijg je de gezichtsbehandeling gratis.

Cadeautip

Spa Cube

Naast de behandelingen kun je op zondag 16 december 2018 ook terecht voor beautyproducten met korting. Die producten zijn ook leuk om weg te geven, want ze worden geleverd in vrolijke cadeauboxen. Bij Spa Cube vind je onder andere gezichtsmaskers van het merk Milu en huidverzorgingsproducten van Dermalogica.

Boek je behandeling 

Heb jij wel zin in zo’n verwendate met jezelf? Reserveer dan alvast een plek bij één van de schoonheidsspecialistes. Dat kan via de oranje button onder dit artikel. Je wordt heerlijk in de watten gelegd, want naast een fijne behandeling krijg je ook een glaasje prosecco met iets lekkers. Zo kun je nóg stralender van de feestdagen gaan genieten.

Wil je meer weten over Spa Cube? Lees ook:

Spa Cube aan de Oudegracht bestaat drie jaar en viert dat met een open dag

Een eigen salon, dat was de grote droom van de Utrechtse Claudie Geurts. Drie jaar geleden kwam die ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Spa Cube. Meer over Spa Cube ontdekken?

Spa Cube beauty en wellness

Nu open09:30 - 21:00

Oudegracht 211, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.