Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In één keer klaar voor kerst: hier vind je een beautysalon en kapper ineen

Aangeboden door Gorgeous You 16 december 2019

Kerst en oudjaarsavond zijn natuurlijk dé gelegenheden waarop je er tiptop uit wilt zien. Vind je het fijn om voor je haar én gezicht op één plek terecht te kunnen? Breng dan gewoon een bezoek aan Gorgeous You. Hier vind je een kap- en beautysalon onder één dak. Handig!

Alles piekfijn in orde

Of je nu extra aandacht wilt besteden aan je kapsel of aan je gezicht: grote kans dat Gorgeous You je kan helpen! Zo kun je er bijvoorbeeld terecht om je haar te laten knippen of kleuren, en biedt de salon ook massages, gezichtsbehandelingen, manicures, spray-tan en visagie. Als je voor de feestdagen extra wilt uitpakken, kun je ook gaan voor een keratinebehandeling. “Deze behandeling maakt je haar glad en werkt tegelijkertijd verzorgend”, legt eigenaresse Malya Kruijswijk uit.

Goed voor jou én het milieu

Extra fijn: bij Gorgeous You wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor jou! Malya: “Producten die chemische stoffen bevatten, werken vaak verzwarend voor je haar. Bij natuurlijke producten heb je daar geen last van.” Win-win dus! En ben je fan van de producten die Gorgeous You gebruikt? Alles is gewoon te koop in de salon, zodat je er ook thuis van kunt genieten.

Gorgeous you, gorgeous curls

Heb je krullen? Dan zit je bij Gorgeous You al helemaal goed. Ervaringsdeskundige Malya is namelijk een ware tovenares als het op krullen aankomt. Heb je last van droge of pluizende krullen? Probeer dan de Gorgeous Curls Experience eens. Hierin zit alles wat je nodig hebt om jouw krullen optimaal te laten verzorgen, zodat ze nog mooier vallen. De behandeling is bovendien inclusief producten, zodat je jouw prachtige krullenbos ook thuis kunt blijven verzorgen.

De Gorgeous Curls Experience proberen kan nu extra voordelig. Check de decemberactie hier:

Topper

Gorgeous Curls Experience inclusief producten voor thuis voor maar €99,95

Wellness en beauty - Geldig t/m 31 dec 2019

Lees ook:

Van knipbeurt tot wimperextentions: Gorgeous You is een kapsalon en schoonheidssalon ineen

Je wilt er tiptop uitzien voor dat ene feestje of die speciale date. Daarom wil je je haar, nagels é...


Meer over Gorgeous You ontdekken?

Gorgeous You

kappers

Vandaag gesloten

Ambachtsweg 48, Utrecht

Bekijk meer:kappers

adv.