Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van knipbeurt tot wimperextentions: Gorgeous You is een kapsalon en schoonheidssalon ineen

Aangeboden door Gorgeous You 11 september 2019

Je wilt er tiptop uitzien voor dat ene feestje of die speciale date. Daarom wil je je haar, nagels én wimpers laten doen. Er is alleen één probleem: waar haal je in hemelsnaam de tijd vandaan om langs de kapper, nagelstyliste én schoonheidsspecialiste te gaan?! Gelukkig kun je ook gewoon langsgaan bij Gorgeous You: een kap- én beautysalon ineen! 

Hé, krullenbol!

Gorgeous You begon twee jaar geleden als kapsalon en werd later uitgebreid met een schoonheidssalon. In de kapsalon kun je je haar onder andere laten knippen, kleuren en stylen. Daarnaast biedt Gorgeous You specialistische behandelingen om je haar nóg mooier, voller en gladder te maken. Denk bijvoorbeeld aan een treatment met haarbotox of een anti-frizzbehandeling. Heb je krullen? Dan zit je hier helemaal goed! Kapster én ervaringsdeskundige Malya Kruijswijk is dé specialist in het knippen van krullen.

Tekst gaat verder onder de foto

All-in-beauty concept

Zitten je haren weer helemaal goed? Mooi, tijd voor de volgende stap: een beautybehandeling! Wat voor behandeling je ook in gedachten hebt; grote kans dat Gorgeous You het aanbiedt. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor wimperextensions, het epileren en/of verven van je wenkbrauwen, een spray-tan, massages of een harsbehandeling. Ook een optie: je mooi laten opmaken door een visagiste.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Gorgeous You
Foto: Gorgeous You

Behandelingen met biologische producten

Nog een reden waarom wij fan zijn van Gorgeous You: hier maken ze zoveel mogelijk gebruik van biologische producten. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou. Veel niet-biologische haarproducten bevatten verzwarende stoffen, waardoor je haar snel gaat hangen. Bij Gorgeous You hoef je daar niet bang voor te zijn!

Klaar om je nóg mooier te laten maken door de specialisten van Gorgeous You? Via de oranje button hieronder ga je direct naar de website. Hier vind je een overzicht van alle behandelingen én kun je meteen een afspraak maken.Meer over Gorgeous You ontdekken?

Gorgeous You

kappers

Gesloten09:00 - 22:00

Ambachtsweg 48, Utrecht

Bekijk meer:kappers

adv.