Hier kun je snel en easy afslanken (en wij probeerden het voor je uit)

Aangeboden door Easyslim.nu Utrecht 11 oktober 2018

Er is een afslankstudio waar je vet kwijtraakt en spieren opbouwt door erbij te gaan liggen. En terwijl je daar zo ontspannen ligt, worden er zestien pads op je lichaam aangebracht. Die pads zorgen voor de nodige opschudding in je lijf en laten je zonder bloed, zweet en tranen kilo’s afvallen. Het klinkt misschien allemaal net even iets te mooi om waar te zijn. En daarom zijn wij op onderzoek uitgegaan. Benieuwd of afslanken met Easyslim.nu werkt? Je leest het hier!

Werkt het?

Hoe kom je erachter of een afvalmethode werkt? Door klanten te onderwerpen aan een vragenvuur natuurlijk! Karin komt nu al een half jaar over de vloer bij Monique, de eigenaresse van Easyslim.nu in Utrecht. “Dat klinkt te makkelijk”, was Karin’s eerste gedachte toen ze een advertentie van Easyslim.nu in de krant zag staan. Met haar zeventigjarige leeftijd en minstens hetzelfde aantal uitgeprobeerde diëten, nam ze toch de gok. Ze schreef zich in voor een proefbehandeling. “Daarna was ik direct 12 centimeter kwijt!” Inmiddels is Karin een half jaar verder en is ze 7 kilo verloren. “Mijn gevoel van eigenwaarde is toegenomen naarmate de kilo’s afnamen. Ik ben mijn hangbuik bijna kwijt en durf weer naar de sauna!” Haar enthousiasme voor Easyslim.nu blijkt uit meer te komen dan alleen het resultaat. In Utrecht blijkt eigenaresse Monique er namelijk ook een gezellige boel van te maken! En dat werkt volgens Karin een mooi resultaat in de hand.

De proef op de som

Een andere manier om te testen of het werkt, is natuurlijk door het zelf uit te proberen! Onze collega Jolinda van indebuurt Arnhem nam al eerder een kijkje en weet erover te vertellen dat “het voelt alsof je weeën hebt, maar dan zonder pijn”.

Tekst gaat verder onder de video 

En of het werkt! Jolinda was – net als Karin – bij de meting de volgende dag ruim 12,5 centimeter kwijt.

Uitproberen? 

Wil je graag afvallen en heb je alles al geprobeerd maar werkt niets? Dan kan Easyslim.nu wel eens een perfecte uitkomst voor je zijn om simpel en snel weer slank te worden. Hier lees je alles over de werking van het apparaat. En ben je enthousiast geworden, dan komt dat goed uit! Speciaal voor indebuurt-lezers die graag kennis willen maken met deze afslankmethode heeft Monique een mooie aanbieding:

Topper

Cashback en proefbehandeling voor €29,-

Easyslim.nu Utrecht
- Geldig t/m 31 dec 2018

Easyslim.nu Utrecht

beauty en wellness

Vandaag gesloten

Atoomweg 350, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness