Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat is handig! Bij deze kliniek kun je (ook in de zomer) terecht voor laserontharen

Aangeboden door Derma2Care 16 juli 2020

’s Zomers draag je waarschijnlijk het liefst luchtige kleding die veel huid bloot laat. Wél zin om vaak zo’n zomerse outfit te dragen, maar niet zo’n trek in dagelijks scheren? Dan is laserontharen een fijne oplossing. ‘Maar wacht, dat moet je toch al vóór de zomer doen?’, vraag jij je af. Nope! Bij Derma2Care aan de Nachtegaalstraat ben je gewoon het hele jaar door welkom voor laserontharing. Kom je nu langs, dan profiteer je bovendien van een fijne aanbieding: begin je deze maand met laserontharen, dan krijg je de derde behandeling cadeau.

“Mensen denken soms dat laserontharen niet kan in de zomer, omdat de huid dan gebruind is en het kleurcontrast tussen de huid en haar kleiner is. Dit is een fabel, want laserontharen is ook nu mogelijk”, vertelt ​huidtherapeut Annefleur Bos van Derma2Care. “We stellen simpelweg de laser anders in, waardoor je – ook met een donkerdere huid – gewoon behandeld kunt worden.”

Haarvrij tijdens je vakantie

Annefleur tipt om júist in de zomer te beginnen met laserontharen. “Twee weken na de behandeling vallen de haren uit, waardoor je tijdelijk geen haren hebt. Ideaal dus als je vlak voor je vakantie langskomt – dan kun je je scheermesjes gewoon thuislaten!”

Tekst gaat verder onder de foto

Derma2Care
Foto: Derma2Care

Nooit meer scheren, harsen of epileren

Om permanent van ongewenste haren af te komen, heb je gemiddeld zo’n acht laserbehandelingen nodig. Tussen de behandelingen zitten meestal zes tot acht weken en in die periode mag je wel gewoon scheren, maar niet epileren of harsen. Na iedere behandeling zul je zien dat er minder haren teruggroeien én dat ze dunner zijn.

Kiezen voor Derma2Care: dit is waarom

Bij Derma2Care werken enkel huidtherapeuten met een afgeronde hbo-opleiding. Iedereen is gespecialiseerd in laserbehandelingen, huidtherapie en vetbevriezing én alle therapeuten zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Bovendien wordt in de kliniek alleen gewerkt met de meest geavanceerde laserapparatuur die er is. Wel zo fijn voor jou om te weten dat je hier in goede handen bent!

Ook goed om te weten: Derma2Care is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Wanneer je een aanvullende verzekering hebt, worden diverse behandelingen vergoed. Denk bijvoorbeeld aan laserontharingsbehandelingen, acnebehandelingen en elektrische epilatie. Meer informatie vind je op deze pagina.

Tekst gaat verder onder de foto

Derma2Care laserontharing
Foto: Derma2Care

Kennismaken? Het eerste consult is gratis

Ben je benieuwd wat de huidtherapeuten van Derma2Care voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs voor een gratis consult om kennis te maken. Tijdens het eerste consult zal de huidtherapeut jouw huid bekijken en een behandelplan op maat opstellen. Het consult is geheel vrijblijvend: na afloop bepaal je zelf of je een afspraak wilt plannen.

Zomeraanbieding: de derde behandeling voor nop

Wil je jouw scheermes voorgoed vaarwel zeggen en direct beginnen met laserontharen? Dat komt goed uit, want tijdelijk krijg je bij Derma2Care de derde behandeling cadeau. Ideaal als je wilt kennismaken met laserontharing! Ook als je al eerder laserontharingsbehandelingen hebt ondergaan, kun je gebruikmaken van deze actie. Om te profiteren van de aanbieding moet je jouw eerste behandeling plannen in juli. De overige twee behandelingen kun je inplannen tussen nu en december 2020. De overige voorwaarden bekijk je hier. Om een afspraak te maken, vul je het contactformulier op deze pagina in of bel je naar 088-2240301.

Derma2Care laserontharing
Topper

Maandaanbieding: de derde laserbehandeling cadeau

Wellness en beauty - Geldig t/m 31 jul 2020

Meer weten over Derma2Care? Via de oranje button hieronder ga je direct naar de website.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Derma2Care. Meer over Derma2Care ontdekken?

Derma2Care

beauty en wellness

Gesloten10:00 - 17:00

Nachtegaalstraat 46, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.