Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Net als in Hollywood: dankzij deze nieuwe laserbehandeling ziet je huid er egaler en strakker uit

Aangeboden door Huid & Laser Utrecht 26 oktober 2020

Veel beroemdheden in Hollywood zweren erbij: de Fotona 4D behandeling voor huidverjonging- en verstrakking. De innovatieve laserbehandeling, die is overgewaaid uit de Verenigde Staten, combineert twee lasers die zorgen voor meer volume in de huid, een egalere kleur én verstrakking. Het effect van een facelift, maar dan zonder snijden. Sinds dit jaar biedt Huid & Laser Utrecht deze bijzondere behandeling aan. Wij vertellen wat je kunt verwachten.

Wat te doen tegen de eerste tekenen van huidveroudering?  

Denk je aan huidveroudering, dan denk je waarschijnlijk als eerste aan zichtbare rimpels en verslapping. Daarnaast ontstaan soms pigmentvlekken in het gezicht of wordt je teint wat doffer. Ook kan de oudere huid een wat grovere structuur krijgen, waardoor poriën zichtbaarder worden. Ervaar je deze huidklachten en wil je er graag iets tegen doen? Dat kan dankzij de Fotona SP Dynamis!

Stap voor stap uitgelegd 

De Fotona SP Dynamis kan twee verschillende lasers combineren, waardoor verschillende lagen van de huid behandeld kunnen worden –  van binnen en buitenaf – met als resultaat verjonging en verstrakking. De verschillende stappen die achter elkaar worden uitgevoerd:

  • Stap 1. Vanuit de binnenkant van de mond wordt collageenvorming gestimuleerd om de kaaklijn en neus-lippenplooi te verstrakken;
  • Stap 2. Vervolgens wordt de huid van buitenaf behandeld voor versteviging en verbetering van kleur;
  • Stap 3. Bij de derde stap wordt de huid verwarmd om het verstrakkende effect te optimaliseren;
  • Stap 4: Een lichte laserpeeling, waarbij onregelmatigheden en oppervlakkige verkleuringen van de huid af worden gepeeld. Een mooie bonus: de lippen kunnen hierbij worden meegenomen, om ze extra volumineus te maken.

Tekst gaat verder onder de foto

Huid & Laser Utrecht
Foto: Huid & Laser Utrecht

Fijn: weinig hersteltijd 

Door de verschillende stappen waaruit de behandeling bestaat, pakt de laser effectief diverse tekenen van huidveroudering aan. Ook fijn om te weten: de behandeling is comfortabel en geeft weinig hersteltijd. Geen wonder dat veel celebrities in de VS al overtuigd zijn. Onder meer Kim Kardashian heeft op social media gepost hoe zij met de Fotona SP Dynamis is behandeld.

Tightsculpting voor een strakke buik 

Naast een strakker en jonger uitziend gelaat, kan de Fotona SP Dynamis ook worden ingezet voor andere zones. Bij tightsculpting worden vetcellen vernietigd en de collageenaanmaak gestimuleerd. Het resultaat? Een strakkere huid (dankzij de stimulatie van collageenaanmaak) en minder vetweefsel. Deze behandeling is te boeken voor je buik, het gebied tussen de borst en oksel, de bovenkant van de knieën en de bovenkant van de ellebogen. Meer weten over tightsculpting? Kijk dan op deze pagina.

Tekst gaat verder onder de foto

Huid & Laser Utrecht
Foto: Huid & Laser Utrecht

Doen: vrijblijvend consult inplannen 

Ben je benieuwd welke laserbehandeling het beste bij jou past? Boek dan een gratis en vrijblijvend consult bij Huid & Laser Utrecht. Tijdens het consult zal één van onze huidtherapeuten de huid analyseren, waarna een op jouw wensen afgestemd behandelplan gemaakt kan worden. Fijn om te weten: het is ook mogelijk om een videoconsult te plannen.

Meer weten over Huid & Laser en de aangeboden behandelingen? Via de oranje button hieronder ga je naar de website van de kliniek.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Huid & Laser Utrecht. Meer over Huid & Laser Utrecht ontdekken?

Huid & Laser Utrecht


Gesloten09:00 - 20:00

Herculesplein 271, Utrecht

adv.