Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijkje achter de schermen: dit is de nieuwe locatie van botoxkliniek Botox Injectables

Aangeboden door Botox Injectables Utrecht 6 mei 2019

Wanneer je denkt aan een botoxkliniek, zie je misschien niet meteen een warme en persoonlijke omgeving voor je. Toch is dat precies hoe je de nieuwe locatie van Botox Injectables Utrecht kunt beschrijven. Marlene Engelen is huisarts, cosmetisch arts en eigenaar van deze kliniek. Ze verhuisde onlangs naar een mooi historisch pand aan de Kromme Nieuwegracht en wij kregen een kijkje achter de schermen.

Hartje stad en toch lekker rustig

Voordat Marlene haar praktijk aan de Kromme Nieuwegracht betrok, werkte ze vanuit een pand aan de Nieuwegracht. Vanwege de groei van de praktijk begon de zoektocht naar iets nieuws. “Via via kreeg ik een tip dat dit pand vrijkwam, nog voor het op Funda stond”, vertelt Marlene glunderend. Inmiddels werkt Marlene al zo’n vier maanden op deze nieuwe locatie, en nog steeds is ze dolblij dat ze hier zit. Het grote voordeel van dit pand is de centrale locatie; naar de Dom is het nog geen vijf minuten wandelen. Toch merk je niet altijd dat je midden in de stad zit. “Aan de Kromme Nieuwegracht is het heerlijk rustig. Dat merken mensen die hier komen altijd meteen op”, vertelt Marlene.

Persoonlijke aanpak

Het pand waarin Botox Injectables Utrecht nu zit, is volgens Marlene een stuk fijner dan de voormalige locatie. En ze is niet de enige die dat zegt: haar klanten zijn het roerend met haar eens. “Iedereen die de oude en nieuwe locatie kent, vindt het een echte verbetering. Het is hier ruimer én daarnaast hoef ik de ruimte met niemand te delen, waardoor het meer privé voelt.” Hieronder bekijk je het zelf:

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: Botox Injectables Utrecht
Foto: Botox Injectables Utrecht

Op consult bij Marlene

Bij Botox Injectables Utrecht kun je terecht voor behandelingen met botox en fillers. Om erachter te komen wat bij jouw wensen past, kun je bij Marlene op consult komen. Zij legt je graag uit wat de mogelijkheden zijn. Via de oranje button onderaan dit artikel kun je direct een afspraak maken.

Meer weten over Botox Injectables Utrecht?

Marlene van Botox Injectables legt uit: het verschil tussen botox en fillers

Botox en fillers, het is allang geen taboe meer. Maar wat bedoelen we er nu eigenlijk mee? Wat zijn ...

Huisarts Marlene startte haar eigen botoxkliniek in hartje Utrecht

Huisarts en botoxbehandelaar zijn, het klinkt op het eerste gehoor als een bijzondere combinatie. Ma...

Meer over Botox Injectables Utrecht ontdekken?

Botox Injectables Utrecht beauty en wellness

Op aanvraag

Kromme Nieuwegracht 9, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.