Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze nieuwe spa kom je voor traditionele Thaise massages met huisgemaakte oliën

Aangeboden door Chiang Mai Spa 4 maart 2020

Heb je zin om te ontspannen met een rustgevende aromatherapie of heb je last van stijve schouders die wel een massage kunnen gebruiken? Hiervoor kun je sinds kort terecht bij Chiang Mai Spa aan de Nachtegaalstraat. Bij de gloednieuwe salon zijn ze gespecialiseerd in onder andere traditionele Thaise massages, hot stone massages en hoofd- en schoudermassages. 

Chiang Mai Spa is de salon van de Thaise Sarinchai Kaewnuna (35). Voordat ze ruim tien jaar geleden naar Nederland verhuisde voor de liefde, had Sarinchai haar eigen massagesalon in Thailand. Daarnaast werkte ze ook lange tijd bij een luxe vijfsterrenspa in Bangkok.

Traditionele Thaise massages

Bij Chiang Mai Spa werken, behalve Sarinchai zelf, vier Thaise masseuses. “Iedereen heeft haar diploma’s behaald in Thailand. Daarnaast zijn alle masseuses voor de opening van de spa getraind door een specialist op het gebied van Thaise massage”, vertelt Sarinchai.

Een van de masseuses die bij Chiang Mai Spa werkt, is Jim. Zij vertelt: “De techniek van de Thaise massage wordt al eeuwenlang van generatie op generatie doorgegeven. Wat deze massage bijzonder maakt, is dat het niet alleen fijn aanvoelt, maar ook goed is voor de gezondheid. Zo stimuleert het de bloedcirculatie en kan het pijnklachten, migraine en spanning in de spieren verminderen.”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Huisgemaakte oliën en een gastvrije ontvangst

Zodra je bij Chiang Mai Spa binnenstapt, word je direct hartelijk welkom geheten door een van de vriendelijke masseuses. “Voordat de massage begint, kan iedereen eerst plaatsnemen in een van de comfortabele stoelen in de hal. We brengen dan een kopje zelfgemaakte citroengras-gemberthee en wat vers fruit”, legt Sarinchai uit. “Daarna krijgt de klant een voetmassage in een badje met rozenwater en scrubzout.”

Naast dat warme welkom is er nog iets waardoor Chiang Mai Spa zich onderscheidt van veel andere massagesalons. “De essentiële oliën waarmee we werken, zijn volledig natuurlijk en maken we zelf”, zegt Sarinchai trots. Je kunt zelf kiezen welke olie je het lekkerst vindt uit een setje van vijf varianten. Zo is er een olie gemaakt van druivenpit en een variant met bloemenolie. “We stellen de oliën zo samen, dat ze volledig doordringen tot je spieren of zelfs je botten.”

Tekst gaat verder onder de foto

chiang Mai spa
Foto: indebuurt Utrecht

Heerlijk ontspannen en met nieuwe energie naar huis

Naast de traditionele Thaise massage bieden Sarinchai en haar team nog veel meer behandelingen aan. Zo kun je bij Chiang Mai Spa een sport-, zwangerschaps- en Thaise kruidenmassage krijgen. Ook biedt de spa pakketten aan, waarbij verschillende massages worden gecombineerd. Kijk voor een overzicht van de behandelingen en spa-pakketten op deze pagina.

Ervaar het zelf mét korting

Heb jij pijnklachten waar je vanaf wilt? Of lijkt het je gewoon heerlijk om gemasseerd te worden met natuurlijke, aromatische oliën? Kom dan eens langs bij Chiang Mai Spa. Tot en met 31 maart profiteer je van 10% openingskorting. Wil je direct een behandeling boeken? Dat kan hier. De openingsaanbieding bekijk je hieronder:Meer over Chiang Mai Spa ontdekken?

Chiang Mai Spa


Gesloten11:00 - 22:00

Nachtegaalstraat 74, Utrecht

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.