Afvallen terwijl je aan een apparaat ligt: 5 vragen over deze bijzondere methode

Aangeboden door Easyslim.nu Utrecht 14 februari 2018

Afvallen, zonder dat je je in het zweet werkt in de sportschool of continu groene smoothies naar binnen moet werken. En dat terwijl je er óók nog eens heel relaxed bijligt en een apparaat het werk laat doen. Klinkt als te goed om waar te zijn. Toch is het de realiteit van alledag bij afslankstudio Easyslim.nu. Of het echt werkt? En hoe het resultaat eruitziet? Lees snel verder, want samen met Monique de Jong van Easyslim.nu Utrecht beantwoorden we vijf veelgestelde vragen.

(Enne… swipe vooral even door naar de laatste vraag voor voor- en nafoto’s en een leuke kennismakingsactie. Daarnaast verloot Easyslim.nu ook nog een tienrittenkaart!).

Klik op het oranje pijltje om alle redenen te bekijken.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

(Hoe) werkt het nou echt?

easyslim-utrecht-4
Een behandeling.

Goed, het allereerste dat je wilt weten over de methode van Easyslim.nu is natuurlijk: hóe dan? Korte uitleg: wie vet kwijt wil, wordt aan een apparaat gekoppeld dat ervoor zorgt dat je vet wordt afgebroken en je spieren worden opgebouwd. Een behandeling aan het apparaat staat gelijk aan tien uur intensief sporten. Met het verschil dat je er ontspannen bij ligt. Klanten volgen een programma en komen meerdere keren terug. Wil je een langere en meer technische uitleg? Die lees je hier.

En of het écht werkt? Dat vroeg Monique zich ook af, toen ze van de methode hoorde. Met een gezond-kritische houding, heeft ze zelf alle behandelingen ondergaan. Nu ze – twee jaar later – zelf aan het hoofd staat van de Utrechtse Easyslim.nu vestiging weet ze als geen ander dat het apparaat écht uitkomst biedt voor mensen die willen afvallen: “De behandelingen hebben bij iedereen resultaat. Bij de meeste mensen is dat al na een aantal bezoeken te zien. Klanten gaan altijd blij en tevreden de deur uit.”

easyslim-nu-utrecht-afslankstudio

Afvallen met hulp van een apparaat: het kan echt en dit is hoe het werkt

Sporten en gezond eten. We weten allemaal dat dat de twee belangrijkste actiepunten zijn voor een ie...

Voor wie is de behandeling?

easyslim-nu-utrecht-afslankstudio

Misschien verwacht je dat alleen mensen met ernstig overgewicht kiezen voor Easyslim.nu, maar de klantenkring van Monique is veel diverser dan dat. Monique: “Ik krijg mensen over de vloer die echt willen afvallen, maar ook mensen die hun buik net wat strakker willen hebben of van hun cellulitis af willen komen. En ik heb ook klanten die niet kunnen sporten doordat ze bijvoorbeeld fibromyalgie (een reumatische aandoening, red.) hebben en veel baat hebben bij spieropbouw. Ik heb dus echt heel uiteenlopende klanten – mannen, vrouwen, jong en oud – met allerlei verschillende problemen waarvoor deze methode een uitkomst biedt.”

Moet je ook op dieet of sporten?

Foto: Unsplash / Yoann Boyer

Natuurlijk is het altijd goed om voldoende te bewegen en te letten op wat je eet, vindt Monique. Haar klanten krijgen altijd voedingstips mee voor op de dag van behandeling. Maar het is niet zo dat je een strikt dieet moet volgen of je vijf keer in de sportschool moet staan, wil je resultaat zien.

Wat voor soort bedrijf is Easyslim.nu?

De wachtruimte.

 

Als je de ruimte van Easyslim.nu binnenstapt, valt het je meteen op: dit is een nette en professionele studio, waar je op een warme manier welkom wordt geheten. Monique en haar collega (die óók Monique heet) weten ontzettend veel over hun vak en stellen je binnen no-time gerust. Ook fijn: de locatie van Easyslim.nu zit bewust niet in de binnenstad, of op een andere plek waar veel mensen komen. Veel mensen lopen er niet mee te koop dat ze naar een afslankstudio gaan, dus enige discretie is fijn. Precies om die reden zijn de ruiten van de afslankstudio deels gematteerd. Je hoeft dus niet bang te zijn voor nieuwsgierige aagjes of bekende gezichten. Ook fijn: je kunt gratis parkeren bij de Utrechtse vestiging van Easyslim.nu.

Hoe ziet het resultaat eruit?

Oké, natuurlijk wil je weten hoe het resultaat van zo’n serie afslankbehandelingen eruit ziet. Kijk vooral even mee naar deze voor- en nafoto’s:

Wil je kennismaken met Easyslim.nu? Goed nieuws, want indebuurt-lezers krijgen een leuke korting. Voor een proefbehandeling betaal je nu €39,- in plaats van €69,-. Bovendien verloot Monique een tienrittenkaart onder de eerste 25 aanmeldingen.

Topper

Cashback en proefbehandeling voor €29,-

Easyslim.nu Utrecht
- Geldig t/m 31 dec 2018

Easyslim.nu Utrecht beauty en wellness

Vandaag gesloten

Atoomweg 350, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.