Afvallen met hulp van een apparaat: het kan echt en dit is hoe het werkt

Aangeboden door Easyslim.nu Utrecht 12 januari 2018

Sporten en gezond eten. We weten allemaal dat dat de twee belangrijkste actiepunten zijn voor een ieder die wil afvallen. Maar voor veel mensen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Zij kunnen – om wat voor reden dan ook – wel wat extra hulp gebruiken op de weg naar een gezond lichaam. Monique de Jong ondersteunt hen daarbij met haar afslankstudio Easyslim.nu.

Monique de Jong van Easyslim.nu

Een apparaat waarmee je – al liggend – plaatselijk afslankt en spieren opbouwt, daar draait het allemaal om bij Easyslim.nu. Dat klinkt je in eerste instantie misschien een beetje ‘Tell-Sell’ in de oren, maar toch werkt de methode iedere keer weer, weet Monique te vertellen. “De behandelingen hebben bij iedereen resultaat. Bij de meeste mensen is dat al na een aantal bezoeken te zien, maar niet bij iedereen gaat het even snel. Als we doorvragen, blijkt dit vrijwel altijd te liggen aan het eetpatroon.”

 

Hoe het werkt

Goed, maar hoe wérkt het nou, zo’n apparaat? Korte uitleg: wie vet kwijt wil, wordt aan een apparaat gekoppeld dat ervoor zorgt dat je vet wordt afgebroken en je spieren worden opgebouwd. Een behandeling aan het apparaat staat gelijk aan tien uur intensief sporten. Met het verschil dat je er ontspannen bij ligt. Klanten volgen een programma en komen meerdere keren terug. Hoe vaak? Dat is afhankelijk van het doel. Een uitgebreidere (en technische) uitleg over de methode van Easyslim.nu vind je op hun website.

Elke dag lunchen met pizza? Vergeet het maar…

Tijdens een behandeling van Easyslim.nu val je letterlijk liggend af, maar dat betekent niet dat je een paar keer per week pizza kunt eten, of regelmatig een grote zak friet kunt wegwerken. “Als je dat doet, is het zonde van je geld, daar ben ik heel eerlijk in”, vertelt Monique. “Je moet er echt een gezond voedingspatroon op nahouden. Daarom geven we ook altijd voedingstips aan onze cliënten.”

Tekst loopt door onder foto.

afslankstudio utrecht easyslim

Zoveel mensen, zoveel problemen

Wat voor mensen Monique zoal in haar afslankstudio krijgt? Dat verschilt van dag tot dag. “Veel mensen verwachten dat hier alleen mensen met ernstig overgewicht komen, maar dat is zeker niet zo”, vertelt ze. “Ik krijg cliënten over de vloer met heel verschillende problemen en er zijn allerlei redenen waarom deze methode een fijne uitkomst voor ze is.” Enkele voorbeelden: mensen die niet kunnen sporten vanwege blessures of aandoeningen. Of mensen die al flink wat zijn afgevallen, maar dat laatste beetje vet niet verbrand krijgen door te sporten.” Dat er alleen maar vrouwen bij Monique worden behandeld, is ook een vooroordeel dat niet klopt. “Er komen net zo goed mannen. Wat alle mensen met elkaar gemeen hebben, is dat ze niet zo goed in hun vel zitten en daar iets aan willen doen. Daar gaat het mij om. Wij vinden absoluut niet dat iedereen hier maatje 34 moet hebben. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, als jij je maar goed voelt in je lijf. En daar helpen we graag bij.”

Feest = korting!

Vandaag – 12 januari – bestaat Easyslim.nu Utrecht precies twee jaar. Om dat te vieren krijgen lezers van indebuurt 50% korting op een intake proefbehandeling (waar je normaal gesproken €69,- voor betaalt.). Hier lees je meer over deze actie:

easyslim-utrecht-4
Topper

50% korting op een proefbehandeling

Easyslim.nu Utrecht
- Geldig t/m 28 sep 2018

Easyslim.nu Utrecht

beauty en wellness

nu gesloten09:00 - 21:00

Atoomweg 350, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness