Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 redenen waarom Utrechters aankloppen bij de afslankstudio van Monique

Aangeboden door Body-line.nu 11 april 2019

Ieder lichaam is uniek en mooi, maar misschien voel jij je toch prettiger als je nét wat kilo’s lichter zou zijn. Om dat te bereiken, begin je misschien met fanatiek sporten en gezond eten. Maar stel dat het afvallen toch niet lukt; wat dan? In dit geval biedt afslankstudio Body-line.nu uitkomst. Oprichter Monique de Jong werkt met een bijzonder apparaat dat je helpt om (letterlijk!) liggend slank te worden. Ben je benieuwd in welke gevallen een bezoekje aan Body-line.nu zeker loont? We zetten ze voor je op een rij.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Hallo, bikini body! 

De zomer komt er weer aan en daarmee (hopelijk) ook veel stranddagen! Wil jij graag nét wat strakker worden voor je je in bikini waagt? Dan is het slim om een afspraak te maken bij Body-line.nu. Met fanatiek sporten en gezond eten laat zichtbaar resultaat altijd wat langer op zich wachten, maar na een behandeling bij Body-line.nu merk je direct verschil. “Gemiddeld kun je rekenen op zo’n vijf tot vijftien centimeter afname in omvang”, verklapt Monique. Winning!


Meer over Body-line.nu ontdekken?

Body-line.nu beauty en wellness

Gesloten09:00 - 19:00

Industrieweg 66, Maarssen

Bekijk meer:beauty en wellness

Strakke outfit

Past dat ene leuke zomerjurkje van vorig seizoen ineens niet meer? Oei… Geen nood, Body-line.nu is je redder in nood! Als je nu een afspraak maakt, kun je die leuke outfit zó weer aan.

Ja, ik wil (kilo’s kwijt)

Als er een dag is waarop je er beeldschoon uit wilt zien, dan is het natuurlijk je trouwdag. Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en wil je nét wat zekerder richting het altaar wandelen? Op naar Body-line.nu!

Als je van je buikje af wilt

Bij Body-line.nu komen ook regelmatig mannen over de vloer. De belangrijkste reden daarvoor? “Ze hebben een buikje en ondanks dat ze sporten, wil dat maar niet weggaan”, legt Monique uit. Vervelend, maar gelukkig is er dus een oplossing. Het apparaat waarmee Monique werkt, helpt je om plaatselijk af te vallen. Ideaal dus voor mannen (en vrouwen) wiens buikje in de weg zit.

Dag, sinaasappelhuid!

Ook als je last hebt van cellulite kan een behandeling bij Body-line.nu je helpen. Putjes en kuiltjes in je lichaam zorgen vaak voor onzekerheid, dus veel vrouwen zouden er heel wat voor over hebben om voor eens en voor altijd af te rekenen met cellulite. Helpt sporten niet, dan is het slim om eens een afspraak met Monique te plannen.

Eindelijk van je zwangerschapskilo’s af

Je bent bevallen, maar de zwangerschapskilo’s willen er maar niet af? Je bent niet de enige. Monique heeft al meerdere vrouwen geholpen die in hetzelfde schuitje zaten. “Wel belangrijk om te weten; begin pas met de behandeling wanneer je bent gestopt met borstvoeding”, vertelt Monique.

Sporten is niet mogelijk

Als je niet kunt sporten (bijvoorbeeld door een ziekte of blessure) maar wel wilt afvallen, ben je bij Body-line.nu aan het juiste adres. Zoals we al zeiden, hoef je tijdens je behandeling bij Monique alleen maar te liggen. Makkelijker dan dat wordt het natuurlijk niet!

Probeer het zelf (met korting)

Body-line
Foto: indebuurt Utrecht

Eerst zien, dan geloven? Tijdelijk profiteer je van een mooie voorjaarsactie. Een proefbehandeling van 40 tot 45 minuten kost normaal gesproken €69,-, maar nu is dat €39,-! Na de proefbehandeling zit je bovendien nergens aan vast. Of je meer behandelingen bij Body-line.nu wilt boeken, is aan jou. Check hieronder de aanbieding en maak direct een afspraak.

Topper

Paasactie: proefbehandeling bij Body-line.nu voor maar €39,-

Wellness en beauty - Geldig t/m 08 mei 2019

Wil je meer weten over de methode van Body-line.nu? Je leest het hier:

Afvallen Pexels

Hier kan het echt: afvallen zónder te sporten (en je hoeft alleen maar te liggen)

Je bent dagelijks in de sportschool te vinden en hebt ieder mogelijk dieet al geprobeerd, maar toch ...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.