5x metamorfoses waar je direct van naar de kapper wil

Aangeboden door Salon B 11 juni 2018

Je kent het wel: je kijkt in de spiegel en op de één of andere manier is je haar toch niet helemaal naar je zin. Komt het doordat de zon niet schijnt? Of is het de drang naar een nieuwe coupe die je weghoudt van het ‘kijk mij eens shinen’-gevoel? 

Het leuke is: je hoeft het antwoord niet te weten, maar het is wel belangrijk om er iets aan te doen. Hoe jij je haar weer kunt laten shinen? Dat weet haarstylist Lotte van de Wijgert van Salon B in Utrecht.

Even je haar oplichten

“Een verzorgde coupe krijg je door het haar weer in model te knippen, maar een sprankelende look creëer je door met highlights aan de slag te gaan”, vertelt Lotte. “Het leuke van highlights is dat we er een hele persoonlijke draai mee aan je haar kunnen geven.”

“Niemand loopt met dezelfde kleur rond, want die kleur bepalen we pas nadat we het haar hebben opgelicht. Op basis van de kleur die je haar na het oplichten krijgt (en niet schrikken, want dat is of geel, of oranje) kan er een zogenoemde toner worden gemaakt.”

Daarmee kun je een compleet nieuwe uitstraling aan je gezicht geven. “Ik kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je haar een parelglans krijgt. Dat ziet er natuurlijk uit, maar valt tegelijkertijd ook hartstikke op!” Benieuwd naar het effect van highlights? Check dan deze foto’s:

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Stylist: Liv van den Bogaard
Stylist: Sab van Baggem
Stylist: Liv van den Bogaard
Stylist: Sandra van Oort
Stylist: Iris van der Heijden

Natural versus Festival

Highlighten gaat over het oplichten van je haar, maar is dat eigenlijk wel nodig in de zomerperiode? “Het is niet zo dat de zon doet wat wij in de kapperszaak met highlights kunnen”, vertelt Lotte. “In de zomer wordt het haar in de regel wel iets lichter, maar dat betekent nog niet dat jouw uitstraling daarmee volledig tot zijn recht komt!”

De look die in deze periode van het jaar populair is? Dat is de natural look. “En de festivallook niet te vergeten”, zegt Lotte. “Daarbij wordt je haar voorzien van een paar mooie lokken met knalkleuren. Die zijn er na een paar wasbeurten zo weer uit.” Ideaal voor als je jouw festival outfit compleet wil maken!

Toe aan een nieuwe look?

Je kunt nog zoveel mooie kleding kopen, maar met een sprankelende coupe kun je natuurlijk pas echt shinen! Wil je net als de dames op de foto’s een verzorgde, natural uitstraling? Zet jezelf dan in de spot.. ehhh highlights en maak een afspraak bij Salon B in Utrecht!

De prijzen voor highlights lopen sterk uiteen. Dat prijsverschil zit hem in de lengte van de highlights. Weet je niet precies welk type highlights jouw uitstraling kracht bijzetten? Kom dan langs voor een gratis adviesgesprek. Zo weet je direct wat jouw behandeling gaat kosten en kun je ook nog eens profiteren van de onderstaande kortingsactie .

Salon B Utrecht
Topper

Wil jij jouw haar ook summer proof laten maken?

Salon B
- Geldig t/m 01 sep 2018

Salon B kappers

Nu open09:00 - 21:00

Minrebroederstraat 13, Utrecht

Bekijk meer:kappers

adv.