Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x naar de spa in Utrecht

Door Pauline Dons 29 december 2019

Ben jij na de feestdagen toe aan ontspanning en kun je wel een dagje me-time gebruiken? Er zijn een heleboel manieren om even lekker te relaxen, maar hoe fijn is het om af en toe even naar de spa te gaan? Wij hebben vijf Utrechtse spa’s voor je op een rijtje gezet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Relaxen bij Five City Spa

Five City Spa is zowel in Amsterdam als in Utrecht te vinden. In Utrecht vind je de spa in Wittevrouwen. Je kunt er terecht voor heerlijke massages. Van een full body massage en een mommy massage tot een massage voor je rug, schouders en nek. Verder vind je bij Five City Spa ook verschillende behandelingen voor je huid en kun je er zelfs terecht voor een pedicure.


Meer over Five City Spa ontdekken?

Five City Spa massagesalons

Gesloten11:00 - 19:00

Obrechtstraat 40, Utrecht

Bekijk meer:massagesalons

Behandeling bij Spa Cube

Foto: indebuurt Utrecht

Aan de Oudegracht vind je Spa Cube in een pand dat uitzicht heeft op de historische grachten. Bij deze spa staat de verbetering van de huid en nagels centraal en je kunt hier ook terecht voor meerdere beautybehandelingen. Een ontspannende behandeling, facials, peelings, manicures of pedicures… Bij Spa Cube vind je behandelingen voor je gezicht, handen en voeten.


Meer over Spa Cube ontdekken?

Spa Cube beauty en wellness

Gesloten12:00 - 17:00

Oudegracht 211, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

Ontsnappen aan het stadsleven

city spa bali
Foto: Unsplash

In Tuinwijk vind je massagesalon City Spa Bali. Je loopt hier door Balinese tempeldeuren naar binnen voor ontspanningsmassages en traditionele wellnessrituelen. Even ontsnappen aan het drukke stadsleven? Geniet van verse en handgemaakte scrubs en maskers, ga voor een anti-stress massage of kies voor een duobehandeling.


Meer over City Spa Bali ontdekken?

City Spa Bali massagesalons

Gesloten12:00 - 19:00

Samuel van Houtenstraat 24-26, Utrecht

Bekijk meer:massagesalons

ZEN ZON ZEE

zen zon zee
Foto: Unsplash

Heb jij naast een fijne massage ook behoefte aan wat warmte? Bij ZEN ZON ZEE op de Adriaen van Ostadelaan kun je naast een massage ook kiezen voor andere behandelingen, zoals de sauna, hot yoga of gewoon lekker zonnen. De spa biedt verschillende arrangementen en je kunt er ook voor kiezen om een kadobon te kopen. Leuk om je moeder, vriendin of neef mee te verrassen!


Meer over ZEN ZON ZEE ontdekken?

ZEN ZON ZEE beauty en wellness

Vandaag gesloten

Adriaen van Ostadelaan 43, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

Een kapsalon en een spa

lijstje spa
Foto: Unsplash

Laurent Salon en Spa is een city spa en kapsalon in Utrecht. Je vindt deze op het Janskerkhof en je kunt er niet alleen terecht om bij te komen van het drukke, dagelijkse leven: je kunt er zelfs je haar laten doen! De salon én spa hebben een breed aanbod aan haar- en beautybehandelingen. Ben jij op zoek naar een nieuwe coupe of juist naar advies voor een gezonde huid? Bij Laurent Salon en Spa weten ze raad.


Meer over Laurant Salon & Spa ontdekken?

Laurant Salon & Spa beauty en wellness

Vandaag gesloten

Janskerkhof 11, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

Nog meer leuke dingen in Utrecht

10 x leuke zaken aan de Utrechtse Oudegracht (deel 1)

Het is zonder twijfel de beroemdste straat van Utrecht en met de kenmerkende werfkelders bovendien e...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.