Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x dit is wat klanten zeggen over de afslankstudio van Monique

Aangeboden door Body-line.nu 10 juli 2019

Iedereen die weleens heeft geprobeerd om af te vallen, weet hoe lastig het soms kan zijn. Als je van alles hebt geprobeerd maar niets werkt, kun je altijd terecht bij Body-line.nu: de afslankstudio van Monique de Jong. Met behulp van een bijzonder apparaat zorgt Body-line.nu ervoor dat je liggend afslankt. Twijfel je of deze methode bij jou past? Een aantal klanten die je voorgingen vertellen graag waarom zij fan zijn van deze methode.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Zeker een aanrader

“Ik kwam bij Monique terecht via een advertentie. Ik kreeg mijn broeken de laatste tijd niet meer dicht, maar ik heb een bloedhekel aan de sportschool. Een behandeling bij Body-line.nu leek me daarom een goede uitkomst”, schrijft Mona. “Ik begon met twee behandelingen per week, en later werd dat één behandeling. Na tien behandelingen voelde ik al resultaat. Nu ben ik blij met mijn gewicht en hoeven er geen kilo’s meer af. Wel ga ik nog eens per maand langs om niet opnieuw aan te komen. Nu mijn kleding weer goed past, voel ik me zo fijn. Wat mij betreft is de behandeling van Body-line.nu zeker een aanrader!”

Vriendelijk en eerlijk

Tamara heeft zich ook laten behandelen bij Body-line.nu en is erg te spreken over de aanpak van Monique. “Ik ben heel vriendelijk ontvangen. Daarnaast heeft Monique de behandeling heel goed uitgelegd en is ze ook nog eens heel eerlijk.” Ook met het resultaat van de behandelingen is Tamara blij: “Ik ben nu halverwege mijn behandelplan. Mijn vetpercentage is inmiddels flink omlaag gegaan. Daarom ben ik nu van pads overgestapt op plakkers. Deze helpen je om plaatselijk af te slanken én zorgen voor sterkere spieren.”

Blij mee!

Wat Jannie van Body-line.nu vindt? Daarover kan ze kort zijn: “Ik ben blij dat ik ben begonnen met de behandelingen. De ontvangst door Monique was heel prettig en datzelfde geldt voor de informatieverstrekking.”

Een cadeautje voor jezelf

Anita heeft van nature een slanke bouw, maar na twee zwangerschappen was haar buik niet meer zo strak als vroeger. Omdat ze graag wilde afvallen en sporten niet hielp, besloot ze te starten met behandelingen bij Body-line.nu. “Ik ben begonnen met een tien-rittenkaart, en na tien behandelingen zag ik al resultaat. Daar was ik al heel blij mee, maar ik wilde nog nét iets strakker worden. Daarom besloot ik om, op aanraden van Monique, een abonnement te nemen voor een half jaar.” Inmiddels zijn we een ruim halfjaar verder: “Nu ben ik eindelijk tevreden met mijn resultaat. Monique heeft mij enorm geholpen en gesteund. De behandelingen zijn voor mij een cadeautje; het is zo heerlijk ontspannen. Bedankt voor je geduld en het mooie resultaat, Monique. Ik ben heel blij met je!”

Probeer het zelf

Body-line
Foto: indebuurt Utrecht

Als je erachter wilt komen of de behandelingen van Body-line.nu bij jou passen, zit er maar één ding op: het zelf ervaren! Tijdelijk profiteer je bovendien van een aanbieding: je betaalt nu maar €34,50 in plaats van €69,-! Check de aanbieding hier:

Lees meer over Body-line.nu: 

7 redenen waarom Utrechters aankloppen bij de afslankstudio van Monique

Hier kan het echt: afvallen zónder te sporten (en je hoeft alleen maar te liggen)


Meer over Body-line.nu ontdekken?

Body-line.nu beauty en wellness

Gesloten09:00 - 21:00

Industrieweg 66, Maarssen

Bekijk meer:beauty en wellness
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.