ZIMIHC KIDZ – Waterland (4+)

Topper

ZIMIHC

ZIMIHC theater Wittevrouwen

Elke maand tussen september en juni kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling. Geniet van de leukste optredens voor het hele gezin in onze intieme theaterzaal. Deze maand presenteert Aal en Snoek de muzikale voorstelling Waterland (4+), een interactief theatraal liedjesprogramma.

Aal en Snoek zijn twee beste vrienden. Ze gaan samen vissen. Ze zingen over wat ze meenemen, over de reiger, de regen en een lekker middagdutje. Aal is slim. Hij weet alles overde dieren en de natuur. En hij kan goed vissen vangen. Snoek heeft een lege emmer maar hij geeft niet op. Aal is blij dat Snoek zijn vriend is.

Anne Marie Verhoeven (gitaar, zang) en Viève Buijs (accordeon, zang) nemen je mee op een reis naar de waterkant. Het verhaal is tegelijkertijd educatief en entertainend. De kinderen zitten niet stil, ze kunnen hier en daar meezingen en -dansen. De voorstelling is geschikt voor zowel binnen-als buitenlocaties.

Waterland is mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds, KF Hein Fonds, Carel Nengermanfonds, Gemeente IJsselstein.

Agendapunten

Agendapunten in Utrecht

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Unieke combinatie van dans en geschiedenis”

Unieke combinatie van dans en geschiedenis

  • Stichting Danscentrum Utrecht
  • Van 1 mei t/m 10 jul

Topper

Ga naar “Iedereen is welkom in de Vuelta Fietshub!”

Iedereen is welkom in de Vuelta Fietshub!

  • Stichting Sport Utrecht
  • Van 13 mei t/m 20 aug

Topper

Ga naar “Gluren bij de Buren”

Gluren bij de Buren

  • 3 juli 2022
Ga naar “Festival Tweetakt 2022”

Festival Tweetakt 2022

  • Van 25 jun t/m 10 jul