Utrecht Dinner Train

Foto: Dinner Train

Wie eens op een bijzondere manier wil dineren, kan een plaats reserveren aan boord van de Utrecht Dinner Train. Dit is een unieke eetbeleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt. Deze rijdende trein is slechts 3 dagen in Utrecht te vinden.

Het idee is simpel: je stapt aan boord van de trein en krijgt onderweg een heerlijk diner geserveerd. Het rijdende treinrestaurant bestaat uit vier restauratierijtuigen die voorheen dienst hebben gedaan op internationale ritten. De rijtuigen van Dinner Train zijn volledig gemoderniseerd en uitgerust met een professionele keuken, bar en toilet. Binnenin is het gezellig en knus ingericht waar comfortabel aan een 2- of 4-persoonstafel gedineerd kan worden. Elke tafel is gelegen aan een raam waardoor er altijd de mogelijkheid is om van het landschap te genieten.

Je wordt van harte welkom geheten door de gastheren en gastvrouwen aan boord van de trein. Tijdens de 2 uur durende treinreis door het Nederlandse landschap geniet je van een keuze diner (vlees, vis of vegetarisch). Met een glas wijn in de hand krijg je elke minuut een ander uitzicht voorgeschoteld. Dinner Train is écht een uitje dat van begin tot eind verrast.

Interesse in deze activiteit?

Naar website

Agendapunten

Agendapunten in Utrecht

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Utrecht Dinner Train”

Utrecht Dinner Train

  • Van 11 mrt t/m 13 mrt
Ga naar “Workshop Japanse knooptas leren maken”

Workshop Japanse knooptas leren maken

  • Van 19 jan t/m 16 feb
Ga naar “Weer kunst kunst beleven. Moving Gallery Utrecht”

Weer kunst kunst beleven. Moving Gallery Utrecht

  • Van 28 jan t/m 27 feb