Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Upbeatles Op Je Scherm met Sinterklaas

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Bij jou thuis Datum: 05 dec 2020
Evenementtijden:
- 05 dec 2020 vanaf 20:00 tot 22:30
Prijs: gratis

Zaterdag 5 december spelen we een algemene pubquiz met een speciaal Sinterklaastintje. Wat overigens niet betekent dat de hele quiz over Sinterklaas gaat. Al zou het zomaar kunnen dat de goedheiligman zelf ook nog een bezoekje brengt!

We starten de livestream zoals altijd rond 20 uur, in principe vuren we een halfuurtje later de eerste vraag op jullie af. Antwoorden doe je via Google Forms. Alle informatie vind je op http://www.upbeatles.nl/livequiz. Lees deze informatie ook goed door voor de quiz begint, hierin wordt alles alvast helder uitgelegd.

Je kunt natuurlijk ook als team meedoen, er zijn diverse apps beschikbaar om bijvoorbeeld een videoconferentie met ze op te tuigen zodat jullie gezamenlijk kunnen discussiëren over de in te vullen antwoorden. Hou er wel rekening mee dat videostreamen met meerdere vrienden een flinke aanslag is op jouw bandbreedte en onze stream daardoor achter kan lopen.
Deelname aan de quiz is opnieuw helemaal gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Mocht je toch je dankbaarheid willen laten blijken, dan kun je een gift achterlaten op onze donatiepagina bij geef.nl: https://www.geef.nl/nl/actie/upbeatles-december/donateurs

Lees mee en reageer!