StoryTrail Theaterwandeling Utrecht

Foto: StoryTrail/Rachel de Liefde

Elke zondagmiddag in december kun je meewandelen met de StoryTrail stadswandeling Utrecht: een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Een van de meestervertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Nou ja, gids… Jaartallen of andere droge feitjes krijg je onderweg niet veel te horen. Sterke Utrechtse verhalen des te meer!

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Welke geheimen schuilen er bijvoorbeeld in de prachtige Pandhof van de Dom? Hoe is de Choorstraat aan zijn naam gekomen? Waarom liggen er in Utrecht zwerfkeien aan de ketting? En wat had de Utrechtse timmermanszoon Adriaan in Rome te zoeken?

Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Utrecht, een wandelende theatervoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad. Je bent van harte welkom!

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 5, 12, 19 en 26 december 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Interesse in deze activiteit?

Naar website

Agendapunten

Agendapunten in Utrecht

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Utrecht Dinner Train”

Utrecht Dinner Train

  • Van 11 mrt t/m 13 mrt
Ga naar “Workshop Japanse knooptas leren maken”

Workshop Japanse knooptas leren maken

  • Van 19 jan t/m 16 feb
Ga naar “Mindfulness basiscursus bij WIJ 3.0 in Overvecht”

Mindfulness basiscursus bij WIJ 3.0 in Overvecht

  • 17 januari 2022