StoryTrail stadswandeling met verhalenverteller

storytrail

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 3 en zondag 10 oktober een bijzondere StoryTrail wandeling door de binnenstad van Utrecht. Onderweg laat verhalenverteller Brot van Gromme zijn publiek eeuwenoude stadsverhalen beleven over het mooiste dat Utrecht te bieden heeft: de liefde.

Op 1 augustus 1674 gebeurde er in Utrecht een vreselijke ramp. Een tornado trok dwars door de stad en vernietigde niet alleen het schip van de Domkerk, maar nog veel meer gebouwen die de Utrechters na aan het hart lagen.

Wat veel mensen niet weten: sinds die dag loopt er een breuklijn door de binnenstad. De Liefdesbreuklijn. Daaruit borrelen de meest bizarre verhalen omhoog, over Utrechters met wie het vaak nog slechter afliep dan met het schip van de Dom. Het zijn eeuwenoude sagen over smachtende liefde, brandende hartstocht en gebroken trouw. De meeste van die verhalen lopen niet goed af. Maar toch: als je het aandurft, zul je met volle teugen genieten. Want de StoryTrail stadswandeling Utrecht is een heerlijk avontuur met een meesterlijk vertelkunstenaar.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 3 en zondag 10 oktober 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Interesse in deze activiteit?

Interesse in deze activiteit?

Agendapunten

Agendapunten in Utrecht

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Bockbierfestival 2021”

Bockbierfestival 2021

  • Bockbierfestival
  • 15 oktober 2021
Ga naar “Inspirerende workshop Zelfbewust zijn”

Inspirerende workshop Zelfbewust zijn

  • iederal
  • 4 november 2021
Ga naar “Iedere dag koffie & second hand clothing”

Iedere dag koffie & second hand clothing

  • 9 juli 2021
Ga naar “Nieuwe Maan Magie”

Nieuwe Maan Magie

  • De Werfeling
  • 8 augustus 2021