Pronken met Pruiken

Foto: De Utrechtse Muziekschool

Lang, heel lang geleden, in een land hier ver vandaan, woonden mensen in kastelen. Ze waren hoffelijk en beleefd, en droegen pruiken, jurken en juwelen. Zo ook de jonge violist Wolfie, die een prachtige viool bezat waarmee hij de mooiste muziek kon spelen. Wanneer er op een dag iets vreemds gebeurt in het dorp, gaan we mee met Wolfie op avontuur! Hierbij vormt de muziek de rode draad in het verhaal, in combinatie met een vleugje magie – en een paar wel héél speciale pruiken.

Pronken met Pruiken is een muzikale vertelling (6+), gebaseerd en geïnspireerd op de muziek van Mozart. Een professioneel muziekensemble uit Utrecht brengt de pruikentijd weer tot leven en brengt kinderen in contact met live klassieke muziek. Deze voorstelling is geheel gratis te bezoeken!
De uitvoerenden zijn DUMS-zangdocente Linda Vink (zang en vertelling), Jens Groenewold (viool), Saskia Frijns (viool), Bart Folkers (altviool) en Judith Groen (cello). Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Deze voorstelling is te zien op 11 augstus om 14:30 uur en 16:00 uur bij Kinderboerderij Nieuw Rotsoord, en op 12 augustus om 14:30 uur en 16:00 uur in De Utrechtse Muziekschool (DUMS).

Reserveren (GRATIS) via [email protected] of www.dums.nl. Meer informatie: www.pronkenmetpruiken.nl

Interesse in deze activiteit?

Reserveer nu

Agendapunten

Agendapunten in Utrecht

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Iedere dag koffie & second hand clothing”

Iedere dag koffie & second hand clothing

  • 9 juli 2021
Ga naar “Nieuwe Maan Magie”

Nieuwe Maan Magie

  • De Werfeling
  • 8 augustus 2021
Ga naar “StoryTrail stadswandeling met verhalenverteller”

StoryTrail stadswandeling met verhalenverteller

  • 3 oktober 2021
Ga naar “Festival Tweetakt”

Festival Tweetakt

  • Fort Ruigenhoek
  • 26 augustus 2021