Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kikker Gemist

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14 3512 GD Utrecht
Datum: 8 sep 2020 t/m 1 okt 2020
Prijs: Prijs verschilt per voorstelling.

Eindelijk! Theater Kikker gaat weer open, en dat doen we met een festival: Kikker Gemist! Voor één keer passen we de start van het theaterseizoen aan en maakt Kikkers eigen festival Kikker Kiest plaats voor Kikker Gemist. Een festival voor iedereen die ons gemist heeft, door iedereen die jou gemist heeft en met alles wat we samen ontzettend gemist hebben; live theater.

Juist de theatermakers en gezelschappen waarvan voorstellingen plotseling werden afgeblazen, zijn de afgelopen maanden hard getroffen. In Kikker Gemist krijgen zij de kans hun voorstellingen alsnog met ons te delen.

Maar ook jullie hebben ons misschien gemist. Juist op momenten dat de wereld stil stond en we behoefte hadden aan reflectie en perspectief was er geen theater en moesten onze deuren gesloten blijven.

We hebben ons klaargemaakt voor het 1,5 meter theater. We gaan weer open. Er is hard gewerkt dit op een veilige manier te doen en we hopen dan ook dat we jou snel weer zien in onze zaal en we elkaar niet langer hoeven te missen.

Met onder andere Die Already van Club Lam, Happy Together van Espen Hjort/Het Huis Utrecht/Theater Utrecht, Wat we normaal niet horen van Laura van Dolron, SHOT 2.0 van Jasper van Luijk en De Managers van La Isla Bonita.

Meer weten of direct kaartjes kopen? Ga dan naar de website.


Meer over Theater Kikker ontdekken?

Theater Kikker theaters

Gesloten09:00 - 18:00

Ganzenmarkt 14, Utrecht

Bekijk meer: theaters

Lees mee en reageer!