Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Audiovisuele Experience Mutatio Filmcafé

Filmcafé
CAB-Rondom 90A 3534 BA Utrecht
Datum: 3 dec 2020 t/m 16 jan 2021
Prijs: € 12,50

Op 3 december opent er een nieuwe audiovisuele show in het Filmcafé Utrecht genaamd MUTATIO – Escaping A Distorted Reality! Dompel jezelf onder in een 25 minuten durende 180 graden visuele wereld. Al je zintuigen worden aan de tand gevoeld door een donderende audio-installatie. Beeld, licht en geluid versmelten in deze interdisciplinaire kunst installatie in de Achterzaal van het Filmcafé.

Het Filmcafé bood voor de coronamaatregelen aan veel jongeren en studenten van Utrecht een uitlaatklep in de weekend avonden. Momenteel mist deze groep veel contact met vrienden en leeftijdsgenoten. Het Filmcafé wil graag op een verantwoorde manier (binnen de huidige maatregelen) haar bezoekers toch een ervaring aanbieden om even aan de dagelijkse realiteit te ontsnappen.

Mutatio is een cross-media en interdisciplinaire kunstinstallatie bij het Filmcafé in Utrecht. Dit project is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen het Filmcafé en studenten van het Intermedia Project aan de HKU. Evenementenbedrijf Lekkage Events is technisch en productioneel partner voor de show.


Meer over Filmcafé ontdekken?

Filmcafé bioscopen

CAB-Rondom 90A, Utrecht

Bekijk meer: bioscopen

Lees mee en reageer!