Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: we verloten een Utrechts kerstpakket van Keck & Lisa (ter waarde van 95 euro!)

Door Janine Guijt 11 december 2020

Een van de leukste dingen aan werken bij indebuurt? Dat we zo nu en dan stadsgenoten blij mogen maken met toffe prijzen. Vandaag mogen we een kerstpakket van Keck & Lisa verloten. En we durven te wedden dat het gemiddelde Utrechtse hart sneller gaat kloppen bij het zien van de inhoud.

Deze winactie is afgelopen. Meedoen is niet meer mogelijk.

In het pakket – dat  bij elkaar een waarde heeft van 95 euro – zit onder meer een Domtoren-kerstbal, servetten, een kaarsje, een kaarsjeshouder, een flitsende wijndop en als kers op de taart een Domtoren-plank.

Tekst loopt door onder de foto.

Wie kan er volgens jou een opsteker gebruiken?

Omdat het op z’n zachtst gezegd een pittig jaar is, verloten we het pakket aan iemand die het écht kan gebruiken. Dus is jouw tante keihard aan het zwoegen op de IC? Heeft je buurman een flinke financiële tegenvaller gehad? Of heeft je collega het maar zwaar in deze thuiswerktijden? Doe mee aan de winactie en wie weet kun je hem of haar binnenkort blij maken met dit fijne pakket.

Winnen

Wat je moet doen om kans te maken op deze toffe prijs? Heel simpel: laat hieronder vóór donderdag 17 december je naam en e-mailadres achter. Zet in het laatste veld ook aan wie je het pakket wil geven en waarom. De winnaar krijgt maandag persoonlijk bericht vanuit Keck & Lisa.

Geen zorgen, ook als je al geabonneerd bent op onze nieuwsbrief kun je meedoen aan de winactie. Je krijgt de nieuwsbrief dan niet dubbel.

Lees ook:

ASW030

Oh, kom er eens kijken: met deze speurtocht kun je supertoffe prijzen winnen

Echte Utrechtse speurneuzen hebben het vast al voorbij zien komen: aan de Amsterdamsestraatweg kun j...

Kleine moeite, groot resultaat: doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie voor ouderen in Utrecht

Leuk! Op de Neude vind je de komende tijd een oergezellig kerstmarktje

Handig! In het centrum van Utrecht kun je cadeaus gratis laten inpakken

9 x op-en-top Utrechtse cadeaus voor op je verlanglijstje

adv.