Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! We mogen kaartjes verloten voor Disney On Ice Magisch IJsfestival in Utrecht

Door Janine Guijt 18 oktober 2019

Deze winactie is gesloten.

Van 21 tot en met 29 december schitteren je favoriete Disney-figuren weer op het ijs tijdens Disney On Ice in de Jaarbeurs Utrecht. En jij kunt daarbij zijn, want we mogen 2 x 4 tickets verloten!

Dacht je dat Disney On Ice alleen leuk is voor kinderen? No way! Tuurlijk, ze gaan je eeuwig dankbaar zijn als je ze meeneemt naar deze onvergetelijke beleving, maar wedden dat je er zelf net zo hard van geniet? Zo vaar je mee met de dappere Vaiana en Maui, ga je op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa (en natuurlijk is Olaf er ook bij) en duik je diep in de zee voor een fantastisch optreden van Sebastiaan en Ariël.

Winnen!

We zeiden het al; we mogen twee personen blij maken met vier kaartjes voor Disney On Ice Magisch IJsfestival (ter waarde van €26,50 per stuk). Als je wint, mogen jij en drie vrienden of familieleden dus gratis naar de show. Het gaat om kaartjes voor de show van 27 december, die om 19.30 uur begint in de Jaarbeurs Utrecht. Wat je moet doen om kans te maken op deze vette prijs? Heel simpel: laat hieronder vóór 2 november je e-mailadres achter. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Lees ook:

7 x doen met kinderen in het centrum van Utrecht

Een dagje op stap met de kids in het centrum van Utrecht? Leuk, want er is genoeg te doen in de Utre...

5 x doen met kinderen in Overvecht

7 x doen met kinderen in Utrecht-Oost

7 x doen met kinderen in Utrecht-WestMeer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs

markten

Geopend09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten

adv.