Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! We mogen een Domtoren van chocolade weggeven

Door Janine Guijt 6 september 2019

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen.

Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen deze week drie kaarsjes uitblazen, hoera! Bij verjaardagen horen natuurlijk cadeautjes. Wij vinden het veel leuker om cadeaus uit te delen dan ze te krijgen, dus geven we deze week heel veel fijne prijzen weg. Vandaag mogen we iemand blij maken met een Domtoren gemaakt van, jawel: chocolade.

De chocolade Domtoren is gemaakt door Martina (of één van haar collega’s), eigenaar van chocolatier Cacao aan de Oudegracht. Vraag Martina wat er nou zo fantastisch is aan chocola en haar ogen gaan glimmen. “Het is zo’n gaaf product, omdat je er ontzettend veel mee kunt. Je kunt er repen, bonbons en fonteinen van maken, maar ook domtorens,” vertelde ze ons eerder.

En zo’n joekel van een chocolade Domtoren mogen wij dus verloten! Wat je moet doen om kans te maken op deze vette prijs? Heel simpel: laat hieronder vóór 13 september je e-mailadres achter. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Geen zorgen, ook als je al geabonneerd bent op onze nieuwsbrief kun je meedoen aan de winactie. Je krijgt de nieuwsbrief dan niet dubbel.

Nog meer toffe prijzen winnen:

Winnen: een diner voor twee bij BUNK

Deze winactie is gesloten. Meedoen is niet meer mogelijk. Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen de...

Winnen: La Casa de Papel citygame spelen met zes personen

Winnen: deze toffe sleutelhanger gemaakt van hout van de Domtoren

Winnen: bierproeverij met borrelplank voor twee bij Op ZuidMeer over Cacao ontdekken?

Cacao

speciaalzaken

Gesloten10:00 - 18:00

Oudegracht 179, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.