Winnen! Vrijkaarten voor Kerstival in Museum Catharijneconvent

Door Sylvia Vos (Stadsblad Utrecht) 27 november 2016

Met de hele familie een kerstlied componeren, een peperkoekhuisje bouwen of sneeuw maken terwijl je schommelt. Museum Catharijneconvent wordt rond de feestdagen omgetoverd tot heus festival in het teken van kerst. Van 17 december t/m 8 januari is er het Kerstival! En jij maakt kans op vrijkaarten.

Wat vieren we met kerst en waarom eigenlijk? Tijdens het Kerstival leer je er alles over. En ook over hoe elke generatie weer iets toevoegt aan het verhaal dat wij kerst noemen.

Vrijkaarten

Wil jij je helemaal onderdompelen in kerstsfeer in Museum Catharijneconvent, probeer dan eerst even hier of je gratis kunt gaan met gewonnen kaarten. Meedoen is makkelijk, gewoon even antwoord geven op deze vraag: Een van de topstukken uit de collectie van het museum is een beeld van een apostel door Claux de Werve. Van welke apostel is het beeldje?
(Geen flauw idee? Google is your best friend!)

Meedoen kan tot uiterlijk 5 december.

Vul hier je e-mailadres in om kans te maken op de kaartjes.
Als je op "Ik doe mee" drukt, ga je automatisch akoord met de actievoorwaarden en ontvang je na het inschrijven één keer per week op dinsdag de nieuwsbrief. Geen paniek, je kan je ook weer uitschrijven

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie