Winnen: kaarten voor de officiële première van Fantastic Beasts 2 in Kinepolis

Door Janine Guijt 7 november 2018

Oh, wat mogen we een magisch mooie prijs weggeven deze week! Je kunt namelijk kaarten winnen voor de officiële première van de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Wat je moet doen om kans te maken? Lees snel verder (spoiler: vrijwel niks)!

Utrecht heeft een primeur te pakken: de officiële Nederlandse première van één van de grootste films van het jaar vindt plaats in Utrecht! Kinepolis Jaarbeurs Utrecht transformeert op 13 november tot een spectaculair podium voor de première van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in Nederland. Denk: rode loper, bekende Nederlanders, een feestelijk aangeklede zaal en natuurlijk de allereerste vertoning van de film.

Waar de film over gaat

Mocht je onder een steen hebben geleefd, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is de tweede van in totaal vijf nieuwe avonturen van J.K. Rowling’s tovenaarswereld. In de tweede film is Gellert Grindelwald ontsnapt en begonnen met het rekruteren van volgelingen om zijn doel te bereiken: dat tovenaars heersen over de wereld en zich niet meer hoeven te verstoppen voor no-maj’s (oftewel gewone stervelingen zonder magische krachten). Albus Dumbledore (ja, dé Albus Dumbledore) ziet zichzelf genoodzaakt om in te grijpen, maar hiervoor heeft hij hulp nodig van zijn voormalige student en de persoon die Grindelwald eerder wist te stoppen: Newt Scamander.

Winnen!

Zoals we al zeiden: jij kunt dus bij de première op 13 november zijn! We mogen namelijk 1 x 2 kaarten voor dit magische feestje weggeven. Wil je kans maken? Laat dan vóór 12 november hieronder je e-mailadres achter. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

En, geen zorgen: als je onze nieuwsbrief al ontvangt, kun je ook gewoon meedoen met deze winactie en ontvang je de nieuwsbrief niet dubbel.

Deze winactie is gesloten.Meer over Kinepolis Jaarbeurs ontdekken?

Kinepolis Jaarbeurs

bioscopen

Nu gesloten09:00 - 23:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

Meer over

Acties Video

adv.