Winnen: kaarten voor bierfestival Fier Belgisch Bier

Door Janine Guijt 10 januari 2018

Tijdens het laatste weekend van januari is de Janskerk het decor van bierfestival Fier Belgisch Bier en alleen al om die reden wil je daar bij zijn. Lucky you, want we mogen kaartjes voor dit heerlijke festival weggeven. 

Bier drinken in de kerk, dat doe je natuurlijk bij Belgisch Biercafé Olivier. Maar op 26 en 27 januari kun je ook in de Janskerk lekkere pintjes drinken. Het Streekbierfestival organiseert samen met Olivier een heel fijn bierfestival: Fier Belgisch Bier. In het laatste weekend van januari strijken bekende en minder bekende Belgische brouwerijen neer in de Janskerk om je hun beste brouwsels te laten proeven. En jij kunt daar gratis van genieten. Tenminste, als je de twee kaartjes wint die we mogen weggeven. Heel simpel, laat vóór maandag 22 januari je e-mailadres achter.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Deze geluksvogel wint twee toegangstickets, inclusief drie muntjes en een bierglas. Niet gewonnen? De kaartjes voor Fier Belgisch Bier zijn gelukkig nog steeds te koop. Je bestelt ze hier.

Deze winactie is gesloten.

adv.