Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 2 x startbewijs voor Mud Masters in het indebuurt Utrecht team!

Door Anne-Meike van den Berg 7 augustus 2019

Let op: deze winactie is afgelopen! Meedoen kan niet meer.

Yes, dit wordt zó leuk! Indebuurt Utrecht gaat met een team fanatieke Utrechters meedoen aan Mud Masters! Dat betekent dat we samen de uitdaging van ons leven aangaan: het spectaculaire hindernisparcours van Mud Masters trotseren. En het goede nieuws is: jij kunt nu een startbewijs voor jouzelf én een vriend/vriendin/broer/zus/partner/enz. winnen.

Mud Masters

Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Het is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je je leven lang trots op gaat zijn. Doordat er verschillende afstanden zijn (6 of 12 kilometer) kan iedereen deze uitdaging aangaan. Deze dag vol modder en epische obstacles staat gepland voor zaterdag 21 september. Locatie: Biddinghuizen.

Team indebuurt Utrecht

Bij Mud Masters is een ding heel belangrijk: je doet het samen, niet alleen. Daarom roepen wij alle fanatieke Utrechters die zin hebben in een uitdaging op om zich aan te sluiten bij het indebuurt Utrecht Mud Masters team en Champ. Dat betekent:

  • Gratis trainingsschema voor 6 en 12 kilometer
  • Meedoen aan voorbereidende bootcamps in Utrecht
  • Samen aan de start van Mud Masters
  • Toegang tot het Champ Finish Festival
  • Sportshirt cadeau

Winnen!

Wil jij naar Mud Masters met het indebuurt Utrecht Team en gratis startbewijzen winnen voor jou en een vriend/vriendin/collega/broer/zus/neef/enz.? Meld je dan aan via deze link én laat hieronder vóór maandag 12 augustus je e-mailadres achter.

Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niets uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Champ

Het indebuurt Mud Masters Team wordt mogelijk gemaakt door Champ. Een kleine club van sport-fanatics die de ambitie hebben om sport in Nederland makkelijker, toegankelijker en leuker te maken. Ze bouwen een website waar je flexibel en zonder abonnement sport kunt boeken en waar je zelf sportactiviteiten organiseert. Zo brengen ze sporters die dezelfde sport leuk vinden bij elkaar en proberen ze hen via allerlei wegen te inspireren en motiveren.

Mud Masters

Yes, you can! Sluit je aan bij het indebuurt Utrecht Mud Masters team en ga de uitdaging van je leven aan

Bezweet en onder de modder ren je door het bos. Je hebt de eerste paar hindernissen overleefd, maar ...

adv.