Winnen: tickets voor festivalhit LIJF in TivoliVredenburg

Door Anne-Meike van den Berg 18 december 2017

Let op: deze winactie is afgelopen.

Waarom vinden we het eigenlijk leuk om, midden in de nacht, met zweetoksels en véél te harde muziek, in de club te staan? Daarover gaat LIJF, het breakdanceconcert (zoals ze het zelf noemen) van het Utrechtse breakdancecollectief 155. De voorstelling was deze zomer een regelrechte hit op festivals als Lowlands en De Parade. Zaterdag 30 december is de clubversie van LIJF in TivoliVredenburg en wij mogen kaarten weggeven!

Een festivalsfeer waar wordt gedronken, gejuicht en gecrowdsurft, met live-muziek, video-art en aanstekelijke beats uit de nineties. Zie je het voor je..? Het is wat je van LIJF kunt verwachten. Breakdancecollectief 155 maakte deze voorstelling samen met tropical bass act Cookachoo. Het is alles behalve een ‘gewone’ voorstelling, want de dansers en het publiek lopen door elkaar heen. Je hebt eerder het gevoel dat je bij een steengoed feestje, dampende clubnacht of fantastisch popconcert bent beland.

155

De shows van 155 zijn niet in een hokje te plaatsen. Het publiek krijgt naast breakdance ook theater, live-muziek en video-art. Naast danscollectief, is 155 trouwens ook een groep vrienden én – jawel – een motorclub. Alle leden hebben een tatoeage met de cijfers 155 op hun lichaam. De mannen stonden al op behoorlijk wat vette podia: Lowlands, Sziget, Mundial en de Melkweg.

Briljante trailer

Als teaser maakten de mannen van 155 deze – vinden wij – vrij briljante videoclip die is opgenomen in onder andere Utrecht:

Winnen!

Zin gekregen in LIJF, op zaterdag 30 december in TivoliVredenburg? Wij mogen 3 x 2 kaarten weggeven! Laat hieronder vóór 25 december je e-mailadres achter. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

TivoliVredenburg

poppodia

nu gesloten10:00 - 21:00

Vredenburgkade 11, Utrecht

Bekijk meer:poppodia