Utrecht krijgt een nieuw bevrijdingsfestival en wij mogen kaartjes weggeven

Door Janine Guijt 13 april 2019

Zondag 5 mei is het Bevrijdingsdag. In Utrecht wordt dat natuurlijk gevierd met het grote Bevrijdingsfestival in Park Transwijk, maar wist je dat er dit jaar een nieuw festival is op 5 mei? We hebben het over Vrijstad Festival, een feestje waar diversiteit en vrijheid centraal staan, aldus de organisatie. En het goede nieuws is: wij mogen kaartjes weggeven voor dit festival. 

Je vindt het festival bij De Laagravense Plas bij Houten. Klinkt misschien ver, maar het festivalterrein ligt in werkelijkheid echt nét buiten de stad en met een kwartiertje doortrappen ben je er al (volgens Google Maps, althans).

Tekst loopt door onder het filmpje

Van house tot hitjes

Vrijstad wil een zo breed mogelijke diversiteit aan muziek programmeren. Je vindt er straks vijf kleurrijke podia met house, hitjes, afro, disco, urban en meer. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met bekende feestjes als Rubber, Fluff Disco, Terug Naar Toen en Vunzige Deuntjes. Vrijstad duurt van 12.00 tot 23.00 uur en tickets kosten €34,- per persoon.

We zeiden het al: wij mogen 2 x 2 vrijkaartjes weggeven voor dit nieuwe bevrijdingsfestival. Wat je daarvoor moet doen? Bijna niets! Laat hieronder je naam en mailadres achter en je maakt al kans.

Deze winactie is gesloten.

adv.