Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: kaarten voor het CampusDoc FilmFestival in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 8 juni 2019

Let op: deze winactie is afgelopen!

Het barst van het jong talent in Utrecht. Neem nou de studenten die het afgelopen jaar de minor CampusDoc aan de Hogeschool Utrecht volgden: stuk voor stuk supergetalenteerde documentairemakers. Op 15 en 16 juni zijn de docu’s van deze jonge makers te zien in het Louis Hartlooper Complex. En daar kun jij – helemaal gratis en voor niets – bij zijn!

CampusDoc FilmFestival

Twintig getalenteerde studenten journalistiek volgden het afgelopen jaar de minor CampusDoc aan de Hogeschool Utrecht. Onder begeleiding van professionals produceerden zij in duo’s tien korte documentaires. Die docu’s gaan op 15 en 16 juni in première tijdens het CampusDoc FilmFesival in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht.

Winnaar

Een onafhankelijke jury beoordeelt de documentaires en zal na afloop de winnaar van het CampusDoc FilmFestival 2019 bekend maken. Ook wordt er een publieksprijs uitgereikt. Daarvoor kunnen bezoekers van het festival stemmen op hun favoriete documentaire.

Tekst loopt door onder de foto

film utrecht
Foto: CampusDoc FilmFestival

Winnen!

Nieuwsgierig naar de documentaires? Wij mogen twee kaarten weggeven voor het CampusDoc FilmFestival! Per kaart kun je op 15 en/of 16 juni drie documentaires bekijken. Het programma kun je hier bekijken. Wil je meedoen aan deze winactie, laat dan hieronder vóór woensdag 12 juni je e-mailadres achter. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niets uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.Meer over Louis Hartlooper Complex ontdekken?

Louis Hartlooper Complex

bioscopen

Geopend11:00 - 00:00

Tolsteegbrug 1, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

adv.