Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: kaarten voor de kattenfilmpjescompilatie in het Louis Hartlooper Complex

Door Anne-Meike van den Berg 5 augustus 2019

Let op: deze winactie is afgelopen! Meedoen kan niet meer.

Kan jij je ook helemaal verliezen in grappige kattenfilmpjes op internet? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je! Bij het Louis Hartlooper Complex in Utrecht kijk je donderdag 8 augustus naar een compilatie van de leukste en schattigste kattenfilmpjes, op groot scherm. En wij mogen kaarten weggeven!

Op donderdag 8 augustus is het Internationale Kattendag. Bioscoop Louis Hartlooper viert dat met de voorpremière van CatVideoFest 2019: ruim een uur aan leuke, schattige en grappige kattenfilmpjes. CatVideoFest wordt over de hele wereld vertoond en het is nu de eerste keer dat de kattensensatie in Nederland in de bioscoop draait. Ook in Groningen en Rotterdam kun je op 8 augustus kattenfilmpjes op het witte doek bekijken. Een deel van de inkomsten van het evenement wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn.

Winnen!

Wij mogen voor de voorstelling van 17.00 uur twee kaarten weggeven. Wat je moet doen om die tickets te bemachtigen? Simpel: laat hieronder vóór dinsdag 6 augustus 12.00 uur je e-mailadres achter.

Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niets uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.Meer over Louis Hartlooper Complex ontdekken?

Louis Hartlooper Complex

bioscopen

Geopend11:00 - 01:00

Tolsteegbrug 1, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

adv.