Winnen: filmtickets voor het Nederlands Film Festival!

Door Anne-Meike van den Berg 28 september 2018

Let op: deze winactie is afgelopen, meedoen kan niet meer!

Het Gouden Kalf staat weer te schitteren op het Lucasbolwerk en dat betekent maar een ding: het Nederlands Film Festival is begonnen! Tot en met vrijdag 5 oktober is Utrecht anderhalve week lang dé filmhoofdstad van Nederland. Er zijn ongelofelijk veel films te zien en voor een van die vertoningen mogen wij kaartjes weggeven.

Op een heerlijke lentedag kuieren de dichter Boelie en zijn beste vriend Mees door het Vondelpark, broedend op creatieve plannen. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert plots wanneer ze het brutale meisje Panda tegenkomen en de verliefdheid toeslaat. Intussen kruist hun pad dat van de journalist Ernst­-Jan, die zijn vrouw Etta van overspel verdenkt en zo zijn eigen ideeën heeft over hoe hij haar kan betrappen. Dan zijn er ook nog de oude geliefden Rosa en Kees, die elkaar na lange tijd op deze bijzondere dag weer ontmoeten…

Winnen!

Kun jij niet wachten om te ontdekken hoe dit verhaal afloopt? Op dinsdag 2 oktober kun je erachter komen, want dan draait de film Het leven is vurrukkulluk in Pathé Rembrandt. En wij mogen daar twee kaarten voor weggeven! Wat je moet doen om de tickets te winnen? Heel simpel: laat hieronder vóór maandag 1 oktober je e-mailadres achter. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Ben je al lid van onze nieuwsbrief? Geen probleem, je kunt alsnog meedoen aan deze winactie. Vul gewoon onderstaand formulier opnieuw in en geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Lees hier meer over het Nederlands Filmfestival in Utrecht:

130929129 NFF Filmfeest

5 x doen tijdens het Nederlands Film Festival 2018 in Utrecht

Het Gouden Kalf staat weer te schitteren op het Lucasbolwerk en dat betekent maar een ding: het Nede...
Nederlands Film Festival utrecht NFF Festivalpaviljoen-door-31pictures

Nederlands Film Festival 2018 in Utrecht: alles wat je wilt weten op een rij

Van donderdag 27 september tot en met vrijdag 5 oktober 2018 barst het Nederlands Film Festival (NFF...

adv.