Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Support your locals: win € 100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak

Door Carin van der Meij 14 januari 2021

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat je met vrienden uit eten ging of ergens een bittergarnituur hebt gescoord. Dat klopt ook. De horeca in Utrecht is vanwege de coronamaatregelen sinds 14 oktober 2020 gesloten. Een moeilijke tijd voor horecaondernemers. Jij kunt op kosten van indebuurt jouw favoriete restaurant, koffiezaak of lunchroom helpen. Wij verloten 3 x € 100,- tegoed voor een (afhaal)maaltijd bij een horecagelegenheid naar keuze. 

Het is een win-winsituatie. Door mee te doen maak je zelf kans om gratis culinair te genieten van eten en/of drinken van je favoriete horecazaak. Daarmee steun je ook nog eens de lokale ondernemer.

€ 100,- tegoed voor een horecagelegenheid

Heb je je ingeschreven en win je uiteindelijk een van de drie tegoedbonnen? Dan mag je de besteding van het cadeautegoed naar eigen wens invullen, zolang het bedrag bij één horecazaak wordt besteed. Je mag zelf bepalen wanneer je de bon uitgeeft. Zo kun je eten afhalen bij jouw favoriete restaurant of besluiten om de tegoedbon te bewaren totdat de horeca weer open is.

Hoe doe je mee?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Utrecht. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Utrecht. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen kan tot en met woensdag 27 januari 2021. Wij nemen zelf contact op met de uiteindelijke winnaars.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Lees ook:

9 x waarom de Utrechtse horeca fantastisch is

We moeten het al een tijdje doen zonder bezoekjes aan alle leuke kroegen, lunchcafés en restaurants ...

Straks herken je Stairway niet meer terug: bij het nieuwe Nola waan jij je in bruisend New Orleans

Koffiezaak 30ML aan de Zadelstraat verdwijnt en dit komt er voor in de plaats

Nieuw in Zijdebalen: bij Dagger Coffee drink je koffie van zelfgebrande bonen

Grieks restaurant Rhodos aan de Oudegracht sluit voorgoed

 

adv.