Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er opent een nieuwe ijsbaan in Utrecht en wij mogen kaartjes weggeven!

Door Bonnie Dekkers 1 december 2020

Of je nou als een ervaren Sven Kramer over het ijs glijdt of als Bambi de boel glibberend verkent, schaatsen hoort bij de winter! Heb jij zin om binnenkort de ijzers onder te binden? Dan hebben we leuk nieuws voor je! De Kartfabrique en Ice-World openen deze maand een schaatsbaan van 1000 vierkante meter. Wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven, goed voor anderhalf uur schaatsen en inclusief huurschaatsen.

Deze winactie is gesloten. Meedoen is niet meer mogelijk.

Van 9 december 2020 tot en met 3 januari 2021 vind je aan de Westkanaaldijk in Utrecht de Winterfabrique. Terwijl er foute schlagermuziek door de speakers schalt en gezellige lichtjes op de achtergrond flikkeren, kun jij op de schaatsbaan de mooiste pirouettes draaien of op rustig tempo achter je ‘schaatshulpje’ aan schuiven. De schaatsbaan is van echt ijs en open voor alle leeftijden.

Coronaproof schaatsen

De Kartfabrique zorgt ervoor dat dit uitje helemaal coronaproof is: zo kom je schaatsen in een van tevoren gereserveerd tijdslot en mag je anderhalf uur over de baan zwieren. Er wordt gebruik gemaakt van looproutes, er zijn voldoende desinfectiepunten aanwezig en het materiaal wordt regelmatig gereinigd.

Winnen!

Wat je moet doen om kans te maken op deze gladde prijs? Heel simpel: laat hieronder vóór 15 december je naam en e-mailadres achter. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Geen zorgen, ook als je al geabonneerd bent op onze nieuwsbrief kun je meedoen aan de winactie. Je krijgt de nieuwsbrief dan niet dubbel.

Deze winactie is gesloten. Meedoen is niet meer mogelijk.

Lees ook:

Foto: Shoppingcenter Overvecht

Leuke decembertip van ons: hier in Utrecht mogen kinderen hun schoentje zetten

Net als velen van ons, werkt ook de Sint dit jaar wat vaker vanuit huis dan normaal. Ondanks dat de ...

Nieuwe restaurants en winkels: deze zaken hebben we er sinds november 2020 bij in Utrecht

Utrechtse brouwerij Maximus opent mini-pretpark: ‘Voor een glimlach in coronatijd’

Mooi! Utrechtse Linn brengt Overvechters in aanraking met kunst en cultuur

6 x duurzame en eerlijke kledingwinkels in Utrecht

adv.