Win kaarten voor Out of the Blue: diner + klassiek concert in TivoliVredenburg

Door Anne-Meike van den Berg 1 februari 2018

Deze winactie is afgelopen!

Een Italiaanse maaltijd geserveerd aan gezellige, lange tafels, gevolgd door een steengoed, klassiek concert. Klinkt goed hè? Donderdag 8 februari is er een nieuwe editie van Out of the Blue in TivoliVredenburg. En jij kunt daar bij zijn!

Waar Out of the Blue voor staat? Simpel: klassieke muziek en lekker eten. En dat allemaal in een superontspannen sfeer en zonder dresscode. Perfect dus om op een laagdrempelige kennis te maken met klassieke muziek én meteen een avondje uit eten gaan.

Bella Italia

De editie van Out of the Blue op donderdag 8 februari staat in het teken van Italië. Aan lange tafels rondom de Grote Zaal kun je aanschuiven voor een Italiaanse maaltijd met een lekker wijntje. Het Radio Filharmonisch Orkest speelt daarna muziek van de grote Italiaanse componisten Verdi, Puccini en Respighi. Extra leuk: je krijgt uitleg over de stukken, zodat de muziek nog meer gaat leven.

De tekst gaat verder onder de video.

Winnen!

Na het concert kun je nog even blijven hangen voor een borrel en een goed (na)gesprek. En nu komt het allerbeste gedeelte: wij mogen namelijk 2 x 2 kaarten weggeven voor Out of the Blue! Wil je bij het diner en concert aanwezig zijn op 8 februari (vanaf 19.30 uur)? Laat dan hieronder vóór maandag 5 februari je e-mailadres achter. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

TivoliVredenburg poppodia

nu open10:00 - 21:00

Vredenburgkade 11, Utrecht

Bekijk meer:poppodia