Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reminder: je kunt een thuisdiner van WT Urban Kitchen winnen voor jezelf én iemand die je mist

Door Janine Guijt 13 mei 2020

Een van de leukste dingen aan werken bij indebuurt? Dat we zo af en toe mensen blij mogen maken met een mooie of lekkere prijs. Zeker in deze tijden kunnen veel mensen wel een opsteker gebruiken. Misschien ken jij ook iemand waarvan je denkt: die verdient het echt om even in het zonnetje gezet te worden? In dat geval hebben we goed nieuws: we mogen een thuisdiner van WT Urban Kitchen verloten aan twee personen. Doe mee aan deze winactie en verras je beste vriend/zus/lievelingscollega én jezelf met een uitgebreid diner van WT Urban Kitchen.

Als je een beetje thuis bent in het Utrechtse horecalandschap en van fine dining houdt weet je het: WT Urban Kitchen is een geliefd restaurant onder Utrechters, onder andere vanwege het spectaculaire uitzicht. Helaas zit een bezoekje aan het restaurant in de oude watertoren er nu even niet in, maar gelukkig is het eten minstens zo goed als het uitzicht. En daar kun je in coronatijd wél van genieten, want WT Urban Kitchen bezorgt hun culinaire hoogstandjes gewoon aan je deur. Het menu check je hier.

Winnen!

Benieuwd hoe dat smaakt? Dan hebben we goed nieuws voor je: we mogen twee keer een viergangenmenu voor twee personen weggeven. Het allerleukste? Als je wint, mag je iemand anders ook blij maken met een diner voor twee personen. Op die manier kun je bijvoorbeeld alsnog een dubbeldate organiseren (met FaceTime). Of misschien ken jij een hardwerkende zorgverlener die wel een avondje culinaire ontspanning kan gebruiken? Wat je moet doen om kans te maken op deze heerlijke prijs? Heel simpel: laat hieronder vóór woensdag 20 mei je e-mailadres achter. De winnaar krijgt persoonlijk bericht (Houd er rekening mee dat zowel jij als degene aan wie je het diner wilt geven in Utrecht moeten wonen).

De winactie is gesloten.

adv.