Dit magische Harry Potter gadget wil je hebben en wij mogen er drie weggeven

Door Anne-Meike van den Berg 21 december 2018

Let op: deze winactie is afgelopen. Meedoen kan niet meer.

Ben jij een die-hard Harry Potter fan en hebben jouw toverstok, Zweinstein-sjaal en portie Smekkies in alle Smaken een speciaal plekje in huis? Dan hebben we iets heel leuks voor je. We mogen namelijk drie Harry Potter Mirror Coins weggeven!

Een watte!?

Een Harry Potter Mirror Coin, dus. Dat is een munt met een speciale reflectietechniek. Schijnt er fel licht op de lege kant van de munt, dan komt – hocuspocus – een afbeelding van Zweinstein tevoorschijn. COOL! De Koninklijke Nederlandse Munt en Warner Bros hebben de munt gemaakt. Het magische item werd op 23 november onthuld in de Harry Potter pop-up store in Hoog Catharijne, in het bijzijn van niemand minder dan burgemeester Jan van Zanen.

Tekst loopt door onder de video

Winnen!

Wil jij de magische munt aan jouw Harry Potter collectie toevoegen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We mogen namelijk drie Harry Potter Mirror Coins weggeven. Wat je moet doen om er eentje te bemachtigen? Heel simpel: laat hieronder vóór donderdag 27 december je e-mailadres achter. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Ben je al lid van onze nieuwsbrief? Geen probleem, je kunt alsnog meedoen aan deze winactie. Vul gewoon onderstaand formulier opnieuw in en geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Niet getreurd

Doe je mee met de winactie maar krijg je straks geen Harry Potter Mirror Coin per uilenpost? Niet getreurd. In de Harry Potter pop-up store in Hoog Catharijne is de munt verkrijgbaar en je kunt hem ook online bestellen.

adv.