Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Utrechtse aanbiedingen: gratis wintercheck voor je auto en meer

Door Pauline Dons 7 november 2019

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Utrechtse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Utrecht kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rijtje.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis drankje naar keuze

Mi Li
Foto: Mi Li

Er is er een jarig, hoera, hoera! Dat kun je wel zien, dat is Mi Li! Aziatisch restaurant Mi Li aan de Biltstraat is jarig en trakteert. Van maandag 11 tot en met zondag 17 november krijg je één gratis drankje naar keuze als je een hapje bij ze komt eten. Je geniet hier van oosterse gerechtjes met een westerse twist. Alle gerechten zijn nét wat kleiner dan in veel andere restaurants en daarom zijn ze ideaal om te delen. Zo kun je van alles proeven naast je gratis drankje.


Meer over MiLi ontdekken?

MiLi restaurants en horeca

Biltstraat 47, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kosteloze wintercheck

Vakgarage Autoweerd
Foto: Vakgarage Autoweerd

De koude wintermaanden staan weer voor de deur en dat betekent dat ook je auto winterklaar moet zijn. Op zaterdag 9 november staan er daarom zestien vakmensen voor je klaar om helemaal gratis je auto na te kijken voordat de winter is aangebroken. Van 09.00 tot 16.00 uur ben je welkom bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Je auto wordt dan gecontroleerd op de twintig belangrijkste punten. Zo ga je veilig de weg op wanneer het buiten wit kleurt van de sneeuw.


Meer over Vakgarage Autoweerd ontdekken?

Vakgarage Autoweerd auto en mobiliteit

Gesloten07:30 - 17:30

Weerdsingel Oostzijde 42, Utrecht

Bekijk meer:auto en mobiliteit

Goedkoop met de trein

albert heijn aanbiedingen trein
Foto: Reclamefolder.nl

Op bezoek bij je ouders, goede vrienden of je pas verhuisde dochter? Je kunt nu goedkoop met de trein reizen met een ticket Dagretour Daluren van Albert Heijn. De kaartjes zijn verkrijgbaar van 4 tot en met 17 november bij de Albert Heijn. Het e-ticket is geldig tussen 4 november en 29 december. Je koopt nu al een kaartje voor €16,50 euro en drie kaartjes voor slechts €14,50 euro. Met ruim 64% korting reis jij binnenkort het hele land door!


Meer over Albert Heijn Biltstraat ontdekken?

Albert Heijn Biltstraat winkelen

GeopendHele dag

Biltstraat 90, Utrecht

Bekijk meer:winkelen

Puzzels voor een prikkie

blokker aanbiedingen puzzels
Foto: Reclamefolder.nl

Nu het buiten kouder is, is er natuurlijk niets fijner dan heerlijk binnen onder een deken kruipen met een kop warme chocolademelk. Netflix kijken, een boek lezen of… puzzelen! Tot en met zondag 10 november koop je bij Blokker alle Jan van Haasteren puzzels 1 + 1 gratis. Vanaf €7,- heb je al meerdere puzzels en ieder exemplaar bestaat uit 1000 stukjes. Zo kom jij jouw zondagmiddag wel door.


Meer over Blokker Lange Viestraat ontdekken?

Blokker Lange Viestraat cadeauwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Lange Viestraat 2e, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

Kledingstukken scoren bij Monki

Monki Utrecht
Foto: Monki

Op zaterdag 9 november opent kledingwinkel Monki haar deuren in Hoog Catharijne. Het wordt de tiende vestiging in Nederland en de winkel opent in de zuidpassage van het winkelcentrum. Ben jij fan van Monki of gewoon een shopliefhebber? Op de openingsdag is er 20% korting op de gehele collectie. De keten verkoopt hippe kleding en de hele dag kun jij je slag slaan door de leukste items mét korting te scoren. Dat klinkt goed, toch?


Meer over Monki Hoog Catharijne ontdekken?

Monki Hoog Catharijne

Gesloten10:00 - 20:00

Hoog Catharijne Passage 28, Utrecht

Nog meer korting

Foto: indebuurt Utrecht

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Utrecht? Zeker niet!

  • Bekijk ons aanbiedingenoverzicht voor acties in Utrecht.
  • En check ook de folders op reclamefolder.nl voor nóg meer koopjes, acties en stunts.
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.