Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Utrechtse aanbiedingen: gratis ijs en voor €5,- naar de bioscoop

Door Anne-Meike van den Berg 9 maart 2017
Pagina 4/5
⟵ swipe swipe ⟶

Je kan natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerleukste aanbiedingen in Utrecht. Maar je kan óók gewoon iedere donderdag op indebuurt Utrecht kijken, want wij zetten de beste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Gratis stadsgids van Utrecht

De makers van de time to momo-stedengidsen vinden Utrecht net zo geweldig als wij. Ze hebben daarom een speciale editie van time to momo Utrecht gemaakt, met daarin vier routes langs de leukste restaurants, cafeetjes, musea en winkels. Koop je een andere time to momo-stadsgids, dan krijg je daar de special Utrecht-editie gratis bij. De actie is geldig in alle boekwinkels waar de gidsjes worden verkocht en loopt zolang de voorraad strekt.

Time to momo Utrecht
Foto: time to momo

Gratis ijsjes tijdens Culturele Zondag

Een heleboel Utrechtse ijssalons hebben hun deuren weer geopend. Ook Roberto Gelato is weer druk bezig met ijs maken. Aankomende zondag (12 maart) neemt Roberto ruim 500 ijsjes mee naar het Stadhuisplein. Daar vind je allerlei huiskamers waar van alles te doen is. Roberto deelt de ijsjes niet zomaar uit. Je krijgt een bolletje ijs als beloning voor een nog te volbrengen goede daad.

Roberto Gelato
Roberto met een bak van zijn beroemde ijs. Foto: Roberto Gelato

Meer over Roberto Gelato ontdekken?

Roberto Gelato ijssalons

Geopend12:00 - 22:00

Poortstraat 93, Utrecht

Bekijk meer:ijssalons

Voor €5,- naar de bioscoop

Kinepolis Jaarbeurs is deze week officieel geopend en dat vieren ze met een openingsactie. Je kan alleen vandaag (donderdag 9 maart) nog voor maar €5,- naar de film. Dus, heb je vanavond nog geen plannen? Laat deze coupon dan zien bij de kassa en zak lekker onderuit in één van de 14 (!) filmzalen.

kinepolis coupon actie


Meer over Kinepolis Jaarbeurs ontdekken?

Kinepolis Jaarbeurs bioscopen

Geopend09:00 - 23:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

Hamsterééééén!

Bij de Albert Heijn kan je deze week weer hamsteren. Fijn, want op héél veel producten geldt 2e gratis. Komkommers bijvoorbeeld, maar ook verse pasta’s en pastasauzen en Knorr wereldgerechten. De Albert Heijn is niet de enige met fijne aanbiedingen. Bij de Lidl zijn de vaatwastabletten in de aanbieding (2 pakken voor €5,-). Kijk hier voor alle reclamefolders van supermarkten in Utrecht.

albert-heijn-hamsteren


Meer over Albert Heijn Burgemeester Reigerstraat ontdekken?

Albert Heijn Burgemeester Reigerstraat supermarkten

Geopend08:00 - 22:00

Burgemeester Reigerstraat 57, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

Lente in je bol

Heb jij ook de lente in je bol? Bij Xenos geldt op alle bloempotten en -kistjes 2 + 1 gratis. Ook zijn heel veel leuke spullen voor je tuin of balkon er in de aanbieding. En voor de koukleumen is er ook een leuke aanbieding: 25% korting op alle plaids. Bekijk hier de folder van Xenos.

Xenos bloempotten


Meer over Xenos Utrecht Centrum ontdekken?

Xenos Utrecht Centrum Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Achter Clarenburg 20-22, Utrecht

Bekijk meer:Permanent gesloten
Pagina 4/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.