Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: tijdens deze leegverkoop scoor je een e-bike met héél veel korting

Aangeboden door Bigline 12 oktober 2019
Je hoeft minder hard te trappen, maar bent wél een stuk sneller waar je moet zijn: doe ons zo’n e-bike. Mocht jij ook overwegen een elektrische fiets aan te schaffen, dan is dit het moment om dat te doen. Fietsenwinkel Bigline houdt van 18 tot en met 23 oktober namelijk een grote e-bike leegverkoop!

Alle e-bikes de deur uit

Tijdens de e-bike leegverkoop bij Bigline lopen de kortingen op tot wel €700,-. Zo is een e-bike aanschaffen opeens wel héél aantrekkelijk! Bovendien heeft Bigline tijdens de sale meer dan 1.000 e-bikes op voorraad, waardoor er altijd een model is dat bij jou past.

Zo kun je tijdens de sale de Popal E-Volution 12.2 met voorwielmotor aanschaffen: de ANWB testwinnaar uit 2018. Ga je liever voor een e-bike met middenmotor, dan is de QWIC MA11 een aanrader. Zoek je een fiets die wat compacter is? Ga dan voor een opvouwbare e-bike, zoals de E-Folt van Popal.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Popal E-Volution met voorwielmotor, Bigline
Foto: QWIC MA11 Speed met middenmotor, Bigline
Foto: Popal E-Folt, Bigline

Testritje? Kan gewoon!

Voor je beslist welke e-bike er uiteindelijk mee naar huis gaat, is het wél zo fijn om eerst een testrondje te fietsen. In de megastore van Bigline vind je een indoor fietspad waarop je naar hartelust meer dan honderd verschillende elektrische fietsen kunt testen. En mocht je na afloop nog steeds niet weten welke e-bike het meest geschikt is, dan kun je altijd advies vragen aan een van de medewerkers.

Sharing is caring

Ken je iemand die ook een nieuwe e-bike wilt? Als je bij Bigline langskomt, kun je een voucher ophalen waarmee diegene €100,- korting krijgt op een elektrische fiets. Ook fijn voor jou, want dan kunnen jullie voortaan lekker samen ritjes maken!

We zeiden het toch: de e-bike leegverkoop van Bigline wil je voor geen goud missen! Kom daarom gezellig langs tijdens de sale van 18 tot en met 23 oktober. Via de oranje button hieronder check je meteen hoe je bij de winkel komt.Meer over Bigline ontdekken?

Bigline

speciaalzaken

Gesloten10:00 - 17:00

Ambachtsweg 2, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.